رکورد مصرف گاز در ایران شکسته شد
سخنگوی شرکت ملی گاز ایران با اشاره به ثبت یک رکورد جدید مصرف گاز طبیعی در کشور اعلام کرد: با وجود جهش مصرف گاز اما هیچگونه افت فشار و یا قطعی گازی در شبکه سراسری ایجاد نشده است.
مجید بوجارزاده با اشاره به ورود اولین جبهه هوای سرد زمستانی به اکثر استانها و بارش شدید برف و باران در کشور، گفت: کاهش دمای هوا در اکثر استان ها به زیر صفر درجه منجر به افزایش مصرف گاز طبیعی در کشور به ویژه در بین مشترکان خانگی شده است.
سخنگوی شرکت ملی گاز ایران با اعلام اینکه روز گذشته مصرف گاز طبیعی در بخش خانگی به بیش از ۴۲۱ میلیون متر مکعب افزایش یافت، تصریح کرد: با وجود افزایش مصرف گاز در بخش خانگی اما گاز مشترکان خانگی و تجاری در هیچ یک از شهرها و روستاهای کشور قطع نشده است.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه هم اکنون به طور متوسط روزانه بیش از ۸۲ میلیون متر مکعب گاز طبیعی به نیروگاه های برق تحویل داده می شود، اظهار داشت: این در حالی است که از ابتدای سال جاری گازرسانی به نیروگاه ها با ثبت رکوردی جدید با افزایشی ۹ میلیاردی در مجموع به ۴۰ میلیارد متر مکعب رسیده است.
بوجارزاده با بیان اینکه ثبت رکورد جدید گازرسانی به نیروگاهها در حالی به ثبت رسیده است که امسال در بخش های مختلف تعداد مشترکان افزایش یافته است، بیان کرد: در شرایط فعلی در کنار گازرسانی به نیروگاهها به طور متوسط روزانه ۸۰ میلیون مترمکعب گاز به صنایع عمده و کارخانه های کشور گاز طبیعی تحویل داده میشود.
وی همچنین با رد هر گونه افت فشار و یا اعمال محدودیت در گازرسانی به جایگاه های سی.ان.جی، تاکید کرد: اخیرا شرکت ملی گازایران مکاتباتی با ادارات، دستگاه ها و سازمان های دولتی برای مدیریت مصرف گاز در ساعات تعطیل ادارات دولتی انجام داده است.
سخنگوی شرکت ملی گاز ایران با یادآوری اینکه بازرسی های شرکتهای گاز استانی از ساختمان های دولتی برای خاموش بودن دستگاههای گرمایشی در ساعات تعطیل آغاز شده است، تاکید کرد: در صورتی که در ساعات تعطیل دستگاههای گرمایشی ادارات دولتی روشن باشد در مرحله اول تذکر داده می شود و در مرحله دوم گاز این ساختمانها قطع خواهد شد.
این مقام مسئول خواستار صرفه جویی جدی مشترکان خانگی و مردم در مصرف گاز طبیعی شد و افزود: چنانچه هر مشترک یک درجه دمای هوای منزل خود را کاهش دهد در مجموع مصرف گاز کل کشور ۶ درصد کاهش می یابد.
بوجارزاده در پایان خاطرنشان کرد: کاهش ۶ درصدی معادل آزادسازی روزانه ۲۵ تا ۳۰ میلیون مترمکعب گاز بوده که ظرفیت تولید گاز یک پالایشگاه پارس جنوبی را شامل خواهد شد.
ارسال نظر