سه راهکار کاهش خشونت علیه زنان
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مشهد بااشاره به نبود قانونهای حمایتی از زنان گفت: متاسفانه بسیاری از زنان شاکی پروندههای خشونت علیه زنان به دلیل ترس از شکایت خود انصراف میدهند.
وی با بیان اینکه قوانین جزایی نمیتواند به تنهایی بسیاری از مشکلات زنان را حل نمیکند، اظهار کرد: راهکارهایی وجود دارد از جمله بیمه نفقه که به تازگی وضع شده مبنی بر اینکه مرد مکلف باشد همسر خود را بیمه نفقه کند با این شرایط که مهریه را پایینتر بیاورد و مرد متعهد شود که این بیمه را انجام دهد.
شیخالاسلامی همچنین به قانون دیگری اشاره کرد و گفت: این قانون اجازه میدهد سمنهایی برای حمایت از زنان، کودکان و محیط زیست و با هدف حمایت از حوزه های «بِزهدیده» خاص تشکیل شود؛ این سمنها حق دارند شکایت و با پیگیریها حکم را دریافت کنند و از این طریق میتوانند حمایتگر خوبی برای بانوان در حوزه خشونت علیه زنان باشند و همچنین باعث ایجاد فرهنگسازی برای مردم شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با بیان اینکه زمینه خشونت علیه زنان روز به روز در کشور ما کمتر و سال به سال اوضاع زنان در کشور بهتر میشود، در خصوص ایجاد قوانین بهتر برای وضعیت زنان در جامعه ایرانی تصریح کرد: بیشترین تبعیضی که مورد اعتراض قرار گرفته تبعیض مالی است و یکی از این تبعیضها ارث بوده که این مشکل با فر هنگسازی قابل حل است و پدر و مادران میتوانند با فرهنگ درست ارث را میان فرزندان دختر و پسر به طور مساوی تعیین کنند.
شیخالاسلامی همچنین با بیان اینکه خود زنان نیز در مساله خشونت علیه زنان و حق و حقوق خود نقش بسیاری دارند، عنوان کرد: زنان باید به وسیله فرهنگسازی آموزش ببینند. همچنین زنان پرورشدهنده هستند یعنی میتوانند مادرانی باشند که در نسل آینده مردانی باانصاف و با رعایت حقوق زن و مرد برابر تربیت کنند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مشهد تاکید کرد: فرهنگسازی، آموزش و مذاکره مهمترین راهکار برای کاهش خشونت علیه زنان است.
وی ادامه داد: در مجلس شورای اسلامی یا هر پایگاه سیاسی دیگر باید حضور زنان فعال و بیشتر باشد .
نظر کاربران
با قسمتهایی از نظر این آقا موافقم بعضی از زنان مثل مادر شوهر بنده که به همسرش میگه صاحبم پرورش دهنده ی نسل پر توقعی از مردان هستند که خودشون رو مالک زن میدونن هر چی هم بهش میگم مگه زن گوسفنده که صاحب داشته باشه به خرجش نمیره خود ما زنها هم مقصریم