شیوع گسترده پدیده «آزار اینترنتی معلمان»
بسیاری از معلمان انگلیسی از آزار و اذیتهای آنلاین شاگردان و والدین آنها رنج میبرند و با توجه به ضعف مدارس در پیگیری این مزاحمتها، اکثر آنها گزارش نمیشوند.
در میان آزار و اذیتهایی که متوجه معلمان انگلیسی در فضاهای مجازی میشود، این موضوع در شبکههای اجتماعی مانند فیسبوک بیشتر به چشم میخورد. آمار نشان می دهد که از هر پنج معلم انگلیسی یک نفر مورد آزار و اذیت در شبکههای اجتماعی و انجمنهای آنلاین قرار میگیرد. این دانش آموزان گاهی تنها هفت سال سن دارند.
در یک تحقیق انجام شده در این زمینه حدود ۷۵۰۰ معلم مورد بررسی قرار گرفتند و نتایج نشان داد که اکثریت معلمانی که در معرض آزار و اذیتهای اینترنتی بودند، این موارد را به مدیران و یا پلیس گزارش نمیکردند چرا که فکر میکنند مساله مهمی نیست.
از میان معلمانی که این مزاحمتها را به مسئولان مدرسه گزارش کرده بودند ۴۰ درصد اعلام کردند که هیچ اقدامی برای برخورد با دانش آموزان خاطی صورت نگرفته و به اعتقاد ۵۵ درصد نیز هیچ برخوردی با والدین خاطی انجام نشده است.
همچنین از میان گزارشاتی که به پلیس شده بود نیز بیش از سه چهارم معلمان اعلام کردند پلیس نیز اقدامی برای برخورد با والدین و دانش آموزان نکرده است.
۲۶ درصد معلمان اعلام کردند که عکس و فیلم آنها بدون رضایت قبلی در فضای اینترنت منتشر شده است یا برای آنها پروفایلهای جعلی ساخته شده است. اغلب این معلمان به دنبال این حملات سایبری در فضاهای مجازی دچار آسیبهای روانی متعددی میشوند.
نظر کاربران
لطفا تیتر را کامل بنویسید: (شیوع گسترده پدیده «آزار اینترنتی معلمان» در انگلستان)
قبل از اینکه قبح عمل را در ایران از بین ببرید.
به اون دوستی که کامنت داده قبحش در ایران فلان و بهمان، باید بگم که خیلی وقته رفته. من یکی از شاگردامو که خیلی من و بقیه رو اذیت می کرد و درسشم که ماشاا... صفر بود از کلاس بیرون کردم. روز بعد یکی از شاگردام بهم گفت: اون که بیرون کردی یه عکس از شما تو اینترنت پیدا کرده و گذاشته تو لاین و زیرش هم تا تونسته فحش و بد دهنی کرده. اینم قبحش تو ایران.