۱۵۳۹۷۳
۱ نظر
۵۰۱۳
۱ نظر
۵۰۱۳
پ

دانشجویان کدام کشورها به آمریکا می‌روند؟

تعداد دانشجویان خارجی دانشگاه‌های ایالات متحده در سال ۲۰۱۳ - ۲۰۱۴ به رقم بی‌سابقه ۹۰۰ هزار نفری رسید. گسترش این پدیده باعث سه برابر شدن سهم این دانشجویان از اقتصاد آمریکا در ۱۵ سال اخیر شده است. دو کشور پرجمعیت جهان در صدر فهرست قرار دارند.

خبرگزاری ایسنا به نقل از تابناک: تعداد دانشجویان خارجی دانشگاه‌های ایالات متحده در سال ۲۰۱۳ - ۲۰۱۴ به رقم بی‌سابقه ۹۰۰ هزار نفری رسید. گسترش این پدیده باعث سه برابر شدن سهم این دانشجویان از اقتصاد آمریکا در ۱۵ سال اخیر شده است. دو کشور پرجمعیت جهان در صدر فهرست قرار دارند.

بنگاه خبری فرست پست افزوده است: با توجه به آمارهای نهادی مسئول، تعداد دانشجویان خارجی پذیرش شده در دانشگاه‌های آمریکا در سال تحصیلی ۲۰۱۳ - ۲۰۱۴ به بالاترین حد خود یعنی نزدیک به ۹۰۰ هزار نفر رسید. نکته جالب سهم بالای چینی‌ها در این باره و سبقت تند آنها از هندی‌ها در سال‌های اخیر است. تقریباً از هر سه دانشجوی خارجی یکی چینی و تقریباً از هر هشت دانشجو یکی هندی است. نمودار شماره یک در زیر، این افزایش را نشان می‌دهد.

در این سال تحصیلی تعداد دانشجویان ثبت نام کرده خارجی در دانشگاه‌های آمریکا ۶۶۴۰۸ نفر افزایش یافته که سهم چینی‌ها و سعودی‌ها در این افزایش ۷۳ درصد است. هند، برزیل، ایران و کویت نیز روی هم رفته افزایشی ۱۸ درصدی را به خود اختصاص داده‌اند. نمودار شماره دو، سهم هر کشور از دانشجویان خارجی مشغول به تحصیل در آمریکا را نشان می‌دهد.

جمعیت دانشجویان چینی در دانشگاه‌های آمریکا در سال تحصیلی ۲۰۱۳ - ۲۰۱۴ به حدود ۲۷۵ هزار نفر رسیده است که افزایش ۱۷ درصدی نسبت یه سال قبل از آن را نشان می‌دهد. دانشجویان هندی نیز با افزایش تعداد ۶ درصدی نسبت به سال قبل از آن به ۱۰۶۶۷۳ نفر رسیده‌اند. این در حالی است که تعداد آنها بعد از رکورد ۱۰۵هزار نفری در سال ۲۰۰۹ - ۲۰۱۰ طی سه سال بعد هر سال کمتر شده بود. به این ترتیب تعداد دانشجویان چینی و هندی در دانشگاه‌های آمریکا از سال ۲۰۰۰ تاکنون به ترتیب پنج برابر و دو برابر شده است. (نمودار شماره سه)

در سال ۱۹۹۸ - ۱۹۹۹ چین بزرگترین کشور فرستنده دانشجو به ایالات متحده شده است و در دو سال بعد نیز وضعیت همین گونه بوده است. از سال ۲۰۰۱ - ۲۰۰۲ هند به صدر این فهرست رسید و این وضعیت تا سال ۲۰۰۸ - ۲۰۰۹ حفظ شد و بعد از آن بار دیگر کشور اول در فرستادن دانشجو به آمریکا شدند.

اصلی‌ترین کشورهای فرستنده دانشجو به آمریکا یعنی چین، هند و کره جنوبی روی هم رفته سهمی پنجاه درصدی دارند و پاکستان که پیش از این در بالای جدول این کشورها قرار دارد، اکنون حتی جزو ۲۵ کشور اول هم نیست. (جدول شماره یک)

اکنون دانشگاه نیویورک، دانشگاه اول در میزبانی از دانشجویان خارجی است و این در حالی است که در دوازده سال گذشته، دانشگاه کالیفرنیای جنوبی چنین موقعیتی داشته است. بعد از آن هم دانشگاهی در ایالت ایلینویز و دانشگاه کلمبیا قرار دارند. در واقع سه ایالت کالیفرنیا، نیویورک و تگزاس روی هم رفته پذیرای ۳۲ درصد دانشجویان خارجی هستند. (جدول شماره دو)

سهم هزینه دانشجویان خارجی در اقتصاد آمریکا نیز در ۱۵ سال گذشته سه برابر شده و شهریه پرداختی، هزینه خوابگاه، کتاب، مسافرت و سایر هزینه‌های آنها از ۹ میلیارد دلار به ۲۷ میلیارد دلار رسیده است. تصویر شماره یک نیز سهم منابع مختلف در تهیه شدن این هزینه‌ها را نشان می‌دهد.

نمودار شماره یک

دانشجویان کدام کشورها به آمریکا می‌روند؟

نمودار شماره دو

دانشجویان کدام کشورها به آمریکا می‌روند؟

نمودار شماره سه

دانشجویان کدام کشورها به آمریکا می‌روند؟

جدول شماره یک

دانشجویان کدام کشورها به آمریکا می‌روند؟

جدول شماره دو

دانشجویان کدام کشورها به آمریکا می‌روند؟

تصویر شماره یک

دانشجویان کدام کشورها به آمریکا می‌روند؟
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • فریبا

    ماکه دهنمون صاف شد با دادن شهریه خصوصا تو سال 90-91! اما واقعا سختی و تحمل دوری از خانواده به یه روز زندگی ت. تهران می ارزه. همش تو شهر دعواس. همه زنا واسه هم ادعا دارن. اگه بد بپوشی فروشنده ها بهت محل نمیدن. ت. محل کار همش میخوان زیراب بزنن. اصلا این چیزارو فقط اینجا میشه دید. وقتی برگشتم کلی افسرده بودم الان مدتهاس دنبال فرصت کاری ام که برگردم اما التماسای مادرم نمیذاره.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج