۱۵۳۹۵۸
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

آخرین وضعیت پرونده اسیدپاشی اصفهان

فرمانده ناجا با بیان اینکه برای اسیدپاشی باید مجازات ویژه منظور شود گفت: وزارت اطلاعات و نیروی انتظامی به سرنخ‌های خوبی در زمینه پرونده اسیدپاشی اصفهان رسیده‌اند.

خبرگزاری فارس: سردار سرتیپ اسماعیل احمدی‌مقدم صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به سفر خود به اصفهان اظهار کرد: هدف از سفر به اصفهان جهت برنامه‌ریزی دوره‌ای در همه استان‌ها است که در این سفرها بازدید و ارزیابی دوره‌ای صورت می‌گیرد که استان اصفهان یازدهمین استان کشور است که در این زمینه مورد ارزیابی قرار گرفته است.

وی افزود: یگان‌ها، کلانتری‌ها، پاسگاه‌ها و نیز فرایند درون‌سازمانی و عملکرد حوزه مأمورین مورد ارزیابی قرار گرفته است که استان اصفهان نسبت به گذشته موقعیت خوبی در همه حوزه‌ها داشته است.

فرمانده انتظامی جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه در هفت ماه گذشته در انواع جرائم کاهش داشته‌ایم گفت: در اصفهان نیز جرائم سرقت، جرائم مهم و جنایی، کشفیات بین ۴ تا ۵ درصد، کاهش تلفات جاده‌ای و تصادفات ۱۰ درصدی داشته‌ایم که در مجموع، روند اقدامات نیروی انتظامی در حال بهبود است.

وی ادامه داد: با توجه به مسائل کم‌آبی و بحران خشکسالی در اصفهان طی هفت ماه گذشته هیچ‌گونه مشکل خاصی در زمینه ایجاد ناامنی وجود نداشته است و توسط شورای تأمین استان و حضور به موقع نیروی انتظامی مشکلات به صورت اجتماعی حل شده و بحران ناامنی در اصفهان وجود نداشته است.

احمدی‌مقدم گفت: سلامت اداری نیروی انتظامی استان اصفهان توسط تیم دانشگاهی سنجیده شده است که اصفهان با ۷.۸ درصد از ۱۰ درصد دارای بالاترین سلامت سازمانی بوده است.

وی اضافه کرد: نیروی انتظامی در تلاش است کمبودهای استان را توسط استانداری و شورای تأمین استان برطرف و در این زمینه نیاز امنیت استان اصفهان را افزایش دهد.

فرمانده انتظامی جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر اینکه استان اصفهان در زمینه گردشگری، صنعت حمل و نقل و ترانزیت سرآمد است، افزود: استان اصفهان دارای ۱۶۰ واحد صنعتی و ۳۰۰ هزار دانشجو است که این استان در این زمینه بسیار درخور توجه است.

وی در بخشی از صحبت‌های خود با اشاره به اینکه تلاش‌های عمده‌ای برای آموزش‌های نیروهای انتظامی صورت گرفته است، گفت: در آینده نزدیک ۵ درصد به استعداد استان اضافه می‌شود و در زمینه تجهیزات هم استان اصفهان پس از پایتخت بهره‌مند می‌شود.

وی با اشاره به حوادث اخیر اسیدپاشی در اصفهان و اینکه آیا تاکنون کسی در این زمینه دستگیر شده است؟ گفت: طبق برنامه‌ریزی‌ها و پیگیری‌هایی که صورت گرفته است، تاکنون شخص خاصی در زمینه پرونده اسیدپاشی در اصفهان دستگیر نشده است، اما وزارت اطلاعات و نیروی انتظامی به سرنخ‌های خوبی در این زمینه رسیده‌اند اما مجرم را نتوانسته‌اند دستگیر کنند و آنچه مسلم است این است که در پرونده اسیدپاشی اصفهان این قضیه یک جریان باندی نیست و یک اقدام فردی است.

فرمانده انتظامی جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: در صورتی که این پرونده به صورت باندی بود، برای نیروی انتظامی کشف عوامل آن راحت‌تر بود، اما مسئله مهم این است که از تکرار این حوادث در کشور جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه سالانه حدود ۶۰۰ تا ۷۰۰ پرونده اسیدپاشی در کشور گزارش و کشف می‌شود، گفت: باید در کشور برای این جرم مجازات شدیدی منظور شود.

وی تأکید کرد: حادثه اسیدپاشی اخیر در اصفهان قبح اجتماعی این جرم را افزایش داد و این قضیه نیاز به بازدارنده دارد تا از تکرار آن جلوگیری شود، چنانچه ما در سایر نقاطی که در این زمینه حساسیت‌های بیشتری را احساس کردیم، نظارت ویژه‌ای داشته و اکنون با کاهش روند اسیدپاشی روبه‌رو بوده‌ایم.

احمدی‌مقدم اضافه کرد: البته اسیدپاشی در کشور به سود اموال بوده است تا افراد، اما در کل، کار اسیدپاشی کار خطرناکی است و باید در این زمینه اقدامات ویژه بازدارنده‌ای صورت گیرد.

وی در بخشی از صحبت‌های خود در مورد آمار کشوری سرقت گفت: در مدت ۷ ماهه گذشته در کشور ۳ درصد کاهش سرقت و ۱۰ الی ۱۱ درصد افزایش کشفیات، هفت درصد کاهش تصادفات جاده‌ای معادل ۸۰۰ نفر و نیز ۶ درصد جرائم قتل، آدم‌ربایی و سرقت مسلحانه بوده‌ایم.

وی در پاسخ به سؤالی بر این مبنا که برنامه نیروی انتظامی و آمران به معروف به کجا رسید، تصریح کرد: امر به معروف یک وظیفه عمومی است و مردم پشت حکومت و حکومت پشت مردم است و هرکدام باید به شرع قانون و حکومت احترام گذاشته و با کمال آرامش و احترام و حسن خلق، امر پسندیده امر به معروف را انجام دهند.

وی تأکید کرد: در امر به معروف نباید به نحوی برخورد کرد که افراد را در منکر خود لجباز و لجوج کرد، بلکه باید آداب اسلامی را متذکر شد، اما در برخورد با متجری وظیفه برخورد با حکومت است که در این زمینه نیروی انتظامی از آمران به معروف حمایت ویژه می‌کند.

احمدی‌مقدم در پاسخ به این سؤال که وسایل ارتباط جمعی توانسته بر افکار عمومی تأثیر داشته باشد و آن را تحت‌تأثیر قرار دهد و برنامه‌هایی از جمله واتس‌آپ و وایبر توانسته در این زمینه نقشی در کنترل افکار عمومی داشته باشد و نیروی انتظامی چه فکری در این زمینه کرده است تا از اقدامات مجرمانه در این زمینه جلوگیری کند، گفت: سرعت فناوری و اطلاعات بسیار بالاست و در این زمینه پلیس سعی دارد در فضای مجازی با سامانه شبکه ملی ارتباطات این مشکل را برطرف کند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج