تیمهای آموزش دیده برای برخورد با بدحجابی
در سالهاي اخير هم با هنجارشكنان و كساني كه مانكني در جامعه حاضر ميشوند، برخورد كرديم.
سردار بهمن كارگر، عضو شوراي فرهنگ عمومي كشور در جلسه هفتگي انصار حزبالله با موضوع تدابير ناجا در پاسداري از امنيت اخلاقي جامعه با بيان اينكه در بحث امنيت اخلاقي، اصل بر هدايت بوده نه پروندهسازي گفت: در نيروي انتظامي عملكرد گشتهاي ارشاد در دو سال گذشته را آسيبشناسي و معايب آن را اصلاح كرديم.
معاون اجتماعي ناجا ادامه داد: در همين راستا، سعي كرديم گشتهاي پليس امنيت اخلاقي را آموزش دهيم و از خواهران براي برخورد با خانمها استفاده كنيم.
وي با بيان اينكه از برخورد ماموران امنيت اخلاقي با شهروندان عكسبرداري شده و مستندسازي شده است، خاطرنشان كرد: برخي مسوولان ادعا كردند كه اين گشتها با خانم محجبه برخورد كردند كه البته كسي آن را باور نكرد. اما ما با مستندسازي انجام شده، ساعت و محل برخورد را از فرد مدعي گرفتيم و مشخص شد كه چنين چيزي نبوده است.
كارگر با بيان اينكه در شعاري كه انتخاب كرديم، نام اين افراد را عفافستيزان و هنجارشكنان گذاشتيم گفت: در سالهاي اخير هم با هنجارشكنان و كساني كه مانكني در جامعه حاضر ميشوند، برخورد كرديم.
وي با اشاره به دستور مقام معظم رهبري در مورد گسترش فرهنگ حجاب و عفاف در كشور در اواخر دوران رياست جمهوري خاتمي، تصريح كرد: كارهايي در دولت قبل انجام شد تا اينكه اين قانون در ۱۴ شهريور ماه ۸۵ تصويب و به وزير فرهنگ وقت، آقاي صفار هرندي ابلاغ شد كه بر اساس آن ۲۶ دستگاه از جمله وزارت كشور، ناجا، وزارت آموزش و پرورش، وزارت بهداشت، وزارت بازرگاني، وزارت ارتباطات، وزارت اقتصاد، صداوسيما، مجلس، بهزيستي، بسيج، قوه قضاييه... وظايفي ر بر عهده گرفتند.
وي با بيان اينكه اولين سياست در اين طرح اولويت قرار دادن موضوع حجاب و عفاف در دستگاهها براي مقابله با روند بدحجابي بود، اظهار كرد: بر اساس اين طرح، يك سري از دستگاهها وظايف ايجابي و يك سري ديگري وظايف سلبي را بر عهده گرفتند.
وي با بيان اينكه نيروي انتظامي از جمله دستگاههايي است كه وظايف سلبي بر عهده آن است، گفت: نيروي انتظامي از آنجايي كه برخورد با ناهنجاري را وظيفه خودش ميدانست اولين دستگاهي بود كه وارد كار شد كه البته با موج انتقادات شديد از طرف خوديها و غير خوديها روبهرو شد.
به گفته معاون اجتماعي ناجا يكي از نمادهاي جنگ نرم، ترويج زندگي غربي در بين مردم است.
كارگر هدف اصلي جنگ نرم را تغيير در باورها و رفتارها دانست و افزود: مقام معظم رهبري در آذرماه سال ۶۸ تهاجم فرهنگي را به بمبي شيميايي و نامحسوس تشبيه كردهاند و در جايي ديگر نيز از آن با تعبير قتل عام فرهنگي ياد كردهاند.
به گزارش ايسنا، وي با بيان اينكه نيروي انتظامي از همان ابتدا تصويب طرح وارد كار شد و گفت: نيروي انتظامي معطل اين موضوع نشد كه ساير دستگاهها بروند كار ايجابي كنند و بعد ما وارد شويم چرا كه اين كار همانند اين است كه پليس ببيند دزدي در حال دزدي از يك خانه است اما آن فرد را دستگير نكنند و بگويد بايد ابتدا كار ايجابي كرد.
عضو شوراي فرهنگ عمومي كشور افزود: شبكهها و وسايتهاي خارجي مدعي بودند سال ۸۶ در ايران بيحجابي ميشود و بعد كه شكست خوردند گفتند سال ۹۰، اما باز هم موفق نشدند.
معاون اجتماعي ناجا در بخش ديگري از سخنانش با بيان اينكه از نظر امنيتي و اطلاعاتي نيز با گروههاي فاسد و مظاهر فساد كه بعضا در ديد مردم هم نبودند، برخورد كرديم گفت: گاهي به صلاح نميدانيم كه اين موارد را به صورت خبري به اطلاع مردم برسانيم.
كارگر با تاكيد بر اينكه اسير تبليغات نميشويم تصريح كرد: در نيروي انتظامي شك نداريم كه بايد به وظايف خودمان عمل كنيم.
به گفته كارگر، پليس بايد با جرم مشهود برخورد كند و ناهنجاري نيز نوعي جرم مشهود است.
به گزارش ايسنا، معاون اجتماعي ناجا با بيان اينكه چرا از دستگاههايي كه وظايفشان را انجام ندادند انتقاد نميشود، اظهار كرد: دانشجويان، دانشآموزان، كارمندان، كارگران و... از افرادي هستند كه بيشترين تردد را در جامعه دارند بنابراين اگر آموزش و پرورش، ادارات، دانشگاهها و... كنترل لازم را به مراجعين و پرسنل خود داشته باشند، بسياري از مشكلات حل ميشود.
عضو شوراي فرهنگ عمومي با تاكيد بر اينكه سياهنمايي عدهاي در مورد بدتر شدن وضعيت جامعه را قبول نداريم، تصريح كرد: ريزشهايي داشتهايم، اما در مقابل رويشهاي خوبي نيز داشتهايم.
كارگر با بيان اينكه وضعيت مردم در ماه رمضان و محرم امسال به مراتب بهتر از سال گذشته بود، گفت: اعتقاد ندارم كه وضعيت جامعه بدتر شده، چرا كه خودم در دانشگاه تدريس ميكنم و ميبينم كه وضع دانشجوها بدتر نشده است.
به گفته كارگر، در عين حال همين مقدار ناهنجاري نيز زيبنده جمهوري اسلامي ايران نيست.
كارگر در بخش ديگري از سخنانش با بيان اينكه ما نميگوييم در ناجا اشكال و ايرادي نداريم، گفت: اشكال داريم و آن را ميپذيريم، اما بيايند و بحث كنند كه در اين ۲۶ دستگاه كدام يك به اندازه نيروي انتظامي به وظيفهاش در خصوص عفاف و حجاب عمل كرده است.
وي با اشاره به اينكه از بعضي دستگاهها خواهش كرديم كه با ما همكاري كنند، گفت: كار ايجابي هزينه ميخواهد و بايد ديد كه افرادي كه با اين وضع بيرون ميآيند در كجا توليد ميشوند.
معاون اجتماعي ناجا افزود: ما حتي در ناجا هم كارهاي ايجابي ميكنيم و آنقدر كه راهنمايي و رانندگي سرمايه گذاشتيم و هزينه كرديم ساير دستگاهها نكردند.
كارگر ادامه داد: وقتي با خانواده شهدا، جانبازان و... روبهرو ميشويم نميتوان گفت كار ايجابي و سلبي بلكه بايد گفت چشم.
به گفته وي اگر دستگاهها از همان ابتداي تصويب طرح عفاف و حجاب راهكارها و وظايف خود را در اين خصوص انجام ميدادند، امروز ديگر مشكلي نداشتيم.
كارگر با اشاره به يكي از نظرسنجيهاي انجام شده اظهار كرد: در اين نظرسنجي نزديك به ۹۹ درصد خانمها معتقد به حجاب هستند.
معاون اجتماعي ناجا با بيان اينكه جوانان ما، جوانان بسيار خوبي هستند گفت: بايد به جوانان اعتماد كرد چرا كه آنان سالمند.
كارگر در بخش ديگري از سخنانش خاطرنشان كرد: هيچ سازمان و ارگاني نميتواند بگويد كه در ۹ دي من مردم را جمع كردم، چرا كه اين افراد آمدند و از حيثيت نظام و رهبري دفاع كردند.
معاون اجتماعي ناجا در ابتداي اين نشست ضمن تسليت به مناسبت فرارسيدن ايام شهادت امام حسين (ع)، موفقيت جمهوري اسلامي در فرود هواپيماي فوق مدرن جاسوسي ايالات متحده را تبريك گفت آن را يكي از هنرهاي جمهوري اسلامي خواند.
منبع: ایسنا
باز نشر: مجله اینترنتی Bartarinha.ir
نظر کاربران
چرا ما ایرانیها سعی نمیکنیم مثل چینی ها ژاپنی ها و ... به جای اینکه از نظر ظاهری خودمون رو به غربیها نزدیک کنیم از نظر تلاش و کوشش و پشتکار و تکنولوژی و ... بشون برسیم.
الان ببینیم تو تمام خونه های دنیا محصولات کره و ژاپن هست شما الان تو خونه خودتون بالاخره یه تلوزیونی یه یخچالی ... با برند SONY & SAMSUNG & LG & ...