۱۵۰۲۲۶۲
۱۰ نظر
۴۲۵۸
۱۰ نظر
۴۲۵۸
پ

یکی از لیموزین‌های کاروان پوتین منفجر شد

یکی از لیموزین‌های کاروان ولادیمیر پوتین دچار انفجار شد و شعله‌ور گشت؛ به همین دلیل، پوتین دستور داده است که تحقیقات جامعی درباره این حادثه انجام شود.

برترین‌ها: یکی از لیموزین‌های کاروان ولادیمیر پوتین دچار انفجار شد و شعله‌ور گشت؛ به همین دلیل، پوتین دستور داده است که تحقیقات جامعی درباره این حادثه انجام شود.

این خودرو، یک لیموزین آروس سنات ساخت روسیه بود که در مرکز فرماندهی عملیات مخفی FSB در منطقه لوبیانکا، واقع در شمال مسکو، در پی یک انفجار شدید آتش گرفت.

تصاویر دریافت‌شده نشان می‌دهد که آتش‌سوزی از موتور این خودروی ۲۷۵ هزار پوندی آغاز شده و سپس به بخش‌های داخلی آن گسترش یافته است.

کارکنان رستوران‌ها و کافه‌های نزدیک به محل حادثه در خیابان استرنکا، به‌سرعت به صحنه شتافتند تا پیش از رسیدن نیروهای آتش‌نشانی، در مهار آتش مشارکت کنند.

همچنین ویدیویی به دست آمده که در آن سربازان گارد تشریفاتی در مرمانسک توسط مأموران سرویس حفاظت فدرال مورد بازرسی بدنی قرار گرفته‌اند.

به دنبال تلاش برای ترور پوتین پیش از برگزاری یک مراسم رسمی، موجی از نگرانی و پارانویا مسکو را فرا گرفته است.

پخش-نشدن-ویدئو

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • محسن

    کاش پوتین به درک واصل می‌شد.. ولی صد افسوس

  • ارس

    ای کاش پوتین به درک واصل میشد و تموم میکرد و دنیا از دستش راحت میشد

  • sh

    زودتر بره به جهنم جنایتکار

  • حسن

    انشالله که پوتین به درک واصل گشته

  • جعفر

    ای ننو حالا باید چکار کنن

  • چشم سوم

    بهانه به روسها،برای شدت دادن میده!!!!!!!!

  • جواد

    واقعا حیف کاش پوتین توش بود

  • تنها

    حیف شد خبر خوب از دست دادیم

  • مدرسان

    جالبه ساخت روسیه قیمت به پوند.. انگلیس

  • حامد

    مگه رسانه های حکومتی نگفتن شایعه هست؟!!!!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج