۱۵۰۲۲۱۹
۹ نظر
۴۹۶
۹ نظر
۴۹۶
پ

کشف بار شیشه در یک خودروی سواری در خوزستان

فرمانده انتظامی استان خوزستان از توقیف یک دستگاه خودروی ساینا با ۹۹ کیلوگرم مواد مخدر از نوع شیشه در شهرستان بهبهان خبر داد.

برترین‌ها: فرمانده انتظامی استان خوزستان از توقیف یک دستگاه خودروی ساینا با ۹۹ کیلوگرم مواد مخدر از نوع شیشه در شهرستان بهبهان خبر داد.

63377064 (1)

سردار سید محمود میرفیضی اظهار کرد: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان خوزستان، در پی دریافت یک خبر موثق مبنی بر انتقال محموله مواد مخدر از مرزهای شرقی به داخل کشور، ضمن تکمیل اقدامات اطلاعاتی، همه مسیرهای احتمالی ورود این محموله را تحت کنترل قرار دادند.

به نقل از پلیس، وی افزود: پس از ورود خودروی حامل مواد مخدر به داخل استان خوزستان، ماموران به صورت نامحسوس آن را  شناسایی و تحت تعقیب قرار دادند و پس از طی مسافتی، با استفاده از قانون به کارگیری سلاح آن را متوقف کردند.

فرمانده انتظامی استان خوزستان ادامه داد: ماموران در بازرسی از خودرو ۹۹ کیلوگرم مواد مخدر از نوع شیشه که به صورت حرفه‌ای جاساز شده بود را کشف کردند و در این راستا یک سوداگر مرگ دستگیر و پس از تشکیل پرونده، برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.

وی با اشاره به نقش مهم فراجا در مبارزه با مواد افیونی، خاطرنشان کرد: خادمان مردم در انتظامی استان خوزستان برای ارتقای احساس امنیت بین شهروندان از هیچ تلاشی دریغ نخواهند کرد و بدون شک اقدامات شبانه‌روزی پلیس در حوزه مبارزه با مواد مخدر، نقش بی‌بدیلی در ارتقای امنیت اجتماعی دارد. 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بی نام

    مگه میشه.یا خدا

  • مریخی

    تورابه اون خدایی که می پرستید اینا رواعدام کنید..
    همه جوونها شیشه ای شدن و مصرف میکنن ومیفتن به جون پدرومادر و همسربیچاره شون و نهایتا ب کشتن میدنشون بعدهم دادگاه وقاضی میگه حالت عادی نداشته ازادمیشع و موادهم دوباره سرازبازار وجای دیگه درمیاره..
    گناه خانواده هاگردن شماست اگه اعدادم نکنید.

  • صفر

    دست مریزاد نیرو انتظامی دمتون گرم ولی واقعا برین ببینید کی ها پشت این ۹۹کیلو شیشه هستن چون حتما کار یک نفر نیست و خدا می دونه اون دانه درشتش کی هست باید برید اون رو هم شناسایی کنید و بگیرید و چوب تو آستینش کنید و تو همون شهر بچرخونید و توهمون شهر اعدام ش کنید نه اون راننده بد بخت رو که خدا می دونه چقدر بهش دادن که از روی فقر و نداری فقط حملش کنه فقط اون دانه درشتش رو بگیرید و به مردم هم اطلاع رسانی کنید

  • مشیری

    خدا لعنت کنه اون بیشرفایی که شیشه رو وارد این مملکت کردن و هزاران نفر از پیر و جوان زن و مرد رو به نابودی کشوندن.واقعا اینا باید اعدام بشن چون نسلی رو نابود کردن

  • شکست خورده

    شوهرم 7سال شبشه زدبدبختمون کردبیشتراز10باررفتم طلاق بگیرم زندگیم ازهم پاشید

  • شکست خورده

    چقدرساده ایدشما

  • بی نام

    مافیا. همون اژدها های هفت سر که رستم هم از پس شون بر نمیاد

  • علی ناز

    خدا لعنتشون کنه ... با جون و ناموس و غیرت و آبروی مردم خرید و فروش میکنن.. خدا به کادر نیروی انتظامی اجر بده ان شاءالله

  • حاجی.خان

    اینها.همانهای.هستند.که.لوله.کشی.برای.بنزین.کردند

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج