یک پیشبینی مهم درباره قیمت طلا در بازار
رئیس کمیسیون تخصصی طلا و جواهر اتاق اصناف ایران گفت: احتمالا روند صعودی قیمت طلا تا اواخر فروردین ادامه خواهد داشت، مگر اینکه آرامش به بازار از نظر مسائل سیاسی برگردد و شاهد کاهش و کنترل تحریمها باشیم.
اقتصادآنلاین: رئیس کمیسیون تخصصی طلا و جواهر اتاق اصناف ایران گفت: احتمالا روند صعودی قیمت طلا تا اواخر فروردین ادامه خواهد داشت، مگر اینکه آرامش به بازار از نظر مسائل سیاسی برگردد و شاهد کاهش و کنترل تحریمها باشیم.
کیومرث امریان درخصوص نوسانات امروز بازار طلا و سکه گفت: بازار طلا و سکه تحت تاثیر نزدیک شدن به روزهای پایانی سال، افزایش قیمت ارزهای خارجی و رشد انس جهانی طلا قرار گرفته است و در نتیجه، بازار با افزایش قیمتها روبهرو شده است.
امیریان: احتمالاً این روند صعودی تا اواخر فروردین ادامه داشته باشد، مگر اینکه آرامش به بازار از نظر مسائل سیاسی برگردد و شاهد کاهش و کنترل تحریمها باشیم.
وی درخصوص تاثیر حملات آمریکا بر یمن بر قیمت طلا در کشور نیز گفت: تاثیر این موضوع فقط مختص ایران نیست، بلکه تمامی بازارهای جهانی نسبت به مسائل سیاسی به ویژه در شرایطی که جنگی در جریان باشد، واکنش نشان میدهند و چنین مسائلی قطعاً تأثیر زیادی بر قیمتهای جهانی خواهد داشت.
رئیس کمیسیون تخصصی طلا و جواهر اتاق اصناف ایران گفت: ما پیشبینی کرده بودیم که انس جهانی به ۳۰۰۰ دلار برسد که این اتفاق افتاد و طلا جایگاه خود را در این محدوده قیمتی پیدا کرده است. علاوه بر این، افزایش دستمزد کارگران معادن و سایر هزینههای مرتبط با تولید طلا در سطح جهانی، احتمالا باعث خواهد شد که قیمت این فلز گرانبها همچنان روند صعودی داشته باشد.
نظر کاربران
چرانمیگین بی لیاقتین وخودتون دارین ارزوطلا رو بالامیبرین اصطلاحات مسخره چیه ب کارمیبری