اقدام آمریکا علیه ایران که برای عراق فاجعهبار است
پس از آنکه یک مقام آمریکایی گفت واشنگتن معافیتهای عراق برای خرید گاز از ایران را پایان داده، رئیس کمیسیون دارایی پارلمان عراق با انتقال پیامی از دولت این کشور به کاردار آمریکا در بغداد هشدار داد چنین اقدامی تبعات «فاجعهبار» به دنبال خواهد داشت.
خبرگزاری فارس: کمیسیون دارایی پارلمان عراق خبر داد کاردار سفارت آمریکا در بغداد «دانیل روبینستین» به منظور بررسی مسئله تحریمهای آمریکا و تأثیر آن بر بخش برق عراق به دیدار «عطوان العطوانی» رئیس کمیسیون دارایی عراق رفته است.
این دیدار پس از آن انجام شده است که یک مقام آمریکایی به خبرگزاری «رویترز» گفت دولت ترامپ روز گذشته معافیتی را که به عراق اجازه میداد برای تأمین برق به ایران پول واردات گاز بپردازد، به عنوان بخشی از کارزار فشار حداکثری علیه تهران لغو کرده است.
عطوان العطوانی در دیدار یادشده پیامی از طرف دولت عراق به کاردار آمریکا منتقل کرده که در آن آمده است توقف واردات گاز از ایران «تبعات فاجعهباری» برای ملت عراق بهویژه در فصل تابستان به دنبال خواهد داشت و به دلیل نبود جایگزین در شرایط کنونی باعث فروپاشی تأسیسات برق عراق خواهد شد.
این مقام پارلمانی عراق در ادامه اشاره کرد با آنکه دولت عراق به دنبال استقلال در زمینه انرژی است؛ اما پروژههایی که قرار است برای خودکفایی در این زمینه اجرایی شوند، در سالهای آینده اجرا خواهند شد.
در مقابل، کاردار آمریکا با بیان اینکه این پیام را به واشنگتن منتقل خواهد کرد، گفت: «واردات گاز طبیعی تا این لحظه خارج از برنامههای تحریمی است.»
نظر کاربران
به چه خبر خوبی ، حداقل بخشی از کمبود برق و گازمون جبران میشه
یعتی عراق نمی خواد هیچ همکاری با ایزان داشته باشه ...نمیتونه بگه امریکا به تو چی ...پس اقای.....هرکسی در فکر منافع کشور خودشه جز ایران ...
برای ایران خیر است...
تمام دنیاتوی زمستان ازکمبودگازمینالن عراقیهاتابستان بعدبه اسمش نگاه کنیداطوان اطوانی
تمام دنیاتوی زمستان ازکمبودگازمینالن عراقیهاتابستان بعدبه اسمش نگاه کنیداطوان اطوانی
برای نیروگاه های برق میخواد پروفسور
انشالله فشاربیشتری به عراق وارد بشه حداقل مردم خودمون بهره بیشتری ببرن
واقعا دست آمریکا درد نکنه