۱۴۹۸۲۳۵
۵۰۹
۵۰۹
پ

​باران و باد در راهِ پایتخت

​اداره کل هواشناسی استان تهران از تداوم بارش برف در ارتفاعات و باران همچنین وزش باد در استان تا چهارشنبه (۲۲ اسفند) خبر داد.

ایسنا: اداره کل هواشناسی استان تهران از تداوم بارش برف در ارتفاعات و باران همچنین وزش باد در استان تا چهارشنبه (۲۲ اسفند) خبر داد.

photo_2025-03-09_13-44-43

طی چهار روز آینده آسمان استان تهران نیمه ابری و با فعالیت سامانه بارشی در بعضی ساعت‌ها به‌ویژه روز دوشنبه (۲۰ اسفند) همراه با افزایش ابر در نیمه شمالی استان بارش باران و گاهی برف، در ارتفاعات بارش برف گاهی کولاک، در نیمه جنوبی استان بارش باران گاهی همراه با وزش باد شدید و رگبار و رعد و برق و در مناطق مستعد با احتمال بارش تگرگ مورد انتظار است.

در روز پنجشنبه (۲۳ اسفند) آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد و در مناطق پرتردد شهری با افزایش غبار محلی پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، توچال با کمینه دمای ۵-  درجه سانتیگراد سردترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا (۲۰ اسفندماه) ابری و مه رقیق، در بعضی ساعت‌ها رگبار و رعد و برق و وزش باد با حداقل دمای ۷  و حداکثر دمای ۱۴ درجه سانتیگراد و طی ‌سه‌شنبه (۲۱ اسفندماه) قسمتی ابری، در بعضی ساعت‌ها افزایش ابر و بارش پراکنده و وزش باد با حداقل دمای  ۶ و حداکثر دمای ۱۶  درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج