فیلترینگ در شرایط آرام جامعه علتی دارد؟
اینکه چرا تصمیم سازان بر ادامه فیلترینگ اصرار می ورزند، پرسشی است که همه ما علاقه مندیم پاسخ آنان را بشنویم.
خراسان: اینکه چرا تصمیم سازان بر ادامه فیلترینگ اصرار می ورزند، پرسشی است که همه ما علاقه مندیم پاسخ آنان را بشنویم.
نتیجه نظرسنجی مراکز رسمی و موجه داخل حاکمیت، رسما اعلام کرده و می کنند که فیلترینگ با وضعیت استفاده دست کم ۸۰ درصد کاربران از فیلترشکن، عملا به اقدامی بی فایده و مضر تبدیل شده است.
اینکه در چنین شرایطی چرا تصمیم سازان بر ادامه فیلترینگ اصرار می ورزند، پرسشی است که همه ما علاقه مندیم پاسخ آنان را بشنویم.
آری، حتما در زمان التهاب و بحران های اجتماعی و سیاسی عقل و منطق و عرف می پسندد و می پذیرد همچون بسیاری از نقاط جهان، فضای دسترسی به اینترنت و پلتفرم ها محدود باشد اما در شرایطی که آرامش در جامعه حاکم است، محدودیت های اینترنتی چندان مطلوب به نظر نمی رسد.
نظر کاربران
فقط منفعت مالی برای کاسبان تحریم
هرجامشکلی برای مردم درست میکنن یعنی دارن دزدی وغارت میکنن
پر کردن جیب فیلتر شکن فروشها
بله . توجیح داره و به شدت هم توجیه داره . همه چیو باید بگن بهت ؟ فروش فیلترشکن عزیزم