۱۴۹۶۷۲۷
۴۲۱
۴۲۱
پ

این دسر زعفرانی را برای ماه رمضان درست کنید

دسر زعفرانی یکی از انواع دسرهایی است که پایه شیر دارد و به دلیل داشتن بافتی لطیف برای افطاری بسیار مناسب است.

فرارو: دسر زعفرانی یکی از انواع دسرهایی است که پایه شیر دارد و به دلیل داشتن بافتی لطیف برای افطاری بسیار مناسب است.

2464120_561

دسر‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند. در این میان دسر‌های زعفرانی به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوش‌طعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسر‌ها معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند. برخی دسر‌ها به دلیل بافت لطیف و سبکی که دارند و به دلیل داشتن شیرینی برای وعده افطار ماه رمضان و روزه‌داران بسیار مناسب هستند. دسر زعفرانی یکی از همین دسر‌ها است که دستور پخت بسیار آسانی دارد و شما می‌توانید آن را به راحتی برای سفره افطار آماده کنید، پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه این دسر زعفرانی خوشمزه همراه ما باشید.

مواد لازم 

نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوری

شکر: ۳ قاشق غذاخوری

شیر: ۲ لیوان

خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم

پودر نارگیل: ۳ قاشق غذاخوری

پودر هل: ۱ قاشق مرباخوری

زعفران دم کرده: به میزان لازم

بیسکوییت پتی‌پور: ۳۰ عدد یا ۱ بسته

طرز تهیه

برای ردست کردن این دسر خوشمزه ابتدا نشاسته ذرت، شکر و شیر را داخل یک قابلمه بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا کم کم به غلظت برسد. وقتی غلیظ شد، اجاق گاز را خاموش کنید. حالا زعفران دم کرده غلیظ، خامه به دمای محیط رسیده و پودر هل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم کاملا مخلوط شوند. یک ظرف مناسب را آماده کنید و یک لایه بیسکوییت کف ظرف بچیند. از مایه دسر مقداری روی بیسکوییت‌ها بریزید و کمی پودر نارگیل بپاشید. دوباره یک لایه دیگر بیسکوییت بچینید و کمی از مایه دسر روی بیسکوییت بریزید و دوباره پودر نارگیل و این مرحله را تا وقتی مواد تمام شود، ادامه بدهید. در آخر روی دسر باید مایه زعفرانی باشد. دسر را به مدت ۴ تا ۵ ساعت داخل یخچال بگذارید تا ببندد. برای تزیین می‌توانید از پودر نارگیل و پودر گل محمدی استفاده کنید، نوش جان.

نکات مهم 

ـ نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن می‌شنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسر‌ها و غذا‌ها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمی‌توان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را می‌توانید در بسته‌بندی‌های بهداشتی از فروشگاه‌های مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.

ـ بیسکوئیت پتی پور ازجمله محصولاتی است که برای تهیه انواع دسر و چیز کیک از آن استفاده می‌شود و به دو صورت وانیلی و کاکائویی در بازار موجود است. برای تهیه این دسر می‌توانید به جای بیسکوئیت پتی پور از بیسکوئیت مادر یا هر نوع بیسکوییت ساده وانیلی استفاده کنید.

ـ همیشه سعی کنید از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید؛ چون هرقدر زعفران را با آب بیش‌تری دم کنید، کم‌رنگ‌تر می‌شود و مجبور می‌شوید برای به دست آوردن رنگ دلخواه‌تان از زعفران بیشتری استفاده کنید؛ بنابراین نحوه دم کردن زعفران بسیار مهم است. برای دم کردن زعفران ابتدا زعفران را بدون اضافه کردن شکر یا قند کاملاً پودر کنید. بعد به ازای ۱ قاشق چای‌خوری زعفران ۲ قاشق سوپ‌خوری آب جوش و ۲ تکه یخ به آن اضافه کنید. افزودن یخ باعث می‌شود به زعفران شوک وارد شود و رنگ بیش‌تری پس بدهد. زعفران را در ظرف دردار در فریزر نگهداری کنید و موقع استفاده اجازه بدهید در دمای محیط یخ زدایی شود. پس از هر بار استفاده دوباره زعفران باقی مانده را داخل فریزر قرار دهید. حواستان باشد زعفرانی که استفاده می‌کنید، تقلبی نباشد. برای اینکه بفهمید زعفران تقلبی یا خالص است. زعفران را بین انگشتتان بگذارید و فشار بدهید. اگر روغن پس نداد؛ یعنی خالص است. زعفران‌های تقلبی معمولاً براق هستند.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج