۱۴۹۶۳۱۷
۹۱۰
۹۱۰
پ

بیانیه ترامپ: زلنسکی به آمریکا بی‌احترامی کرد

ترامپ پس از مشاجره لفظی در دیدار با زلنسکی بیانیه رسمی صادر کرد.

برترین‌ها: ترامپ پس از مشاجره لفظی در دیدار با زلنسکی بیانیه رسمی صادر کرد. 

2462461_617

متن این پیام به شرح ذیل است: 

*ما امروز در کاخ سفید دیداری بسیار معنادار داشتیم. چیزهای زیادی آموخته شد که بدون گفت‌وگو در شرایطی چنین پرفشار و دشوار هرگز قابل درک نبود. شگفت‌انگیز است که احساسات چگونه مسائل را آشکار می‌کنند.

*من به این نتیجه رسیده‌ام که رئیس‌جمهور زلنسکی برای صلح آماده نیست اگر آمریکا درگیر باشد، زیرا او معتقد است که حضور ما در مذاکرات به او برتری زیادی می‌دهد. اما من به دنبال برتری نیستم، من صلح می‌خواهم.

*او به ایالات متحده آمریکا در دفتر بیضی‌شکل ارزشمند آن بی‌احترامی کرد. او زمانی که برای صلح آماده باشد، می‌تواند بازگردد.»

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج