۱۴۹۵۶۲۹
۱ نظر
۱۴۳۴
۱ نظر
۱۴۳۴
پ

جایزه تمشک طلایی به این سریال صداوسیما رسید!

در واپسین روزهای سال ۱۴۰۳پخش فصل دوم «فراری» هم تمام شد و حالا می‌توان قاطعانه عنوان «بدترین سریال امسال» را به آن داد.

هفته‌نامه تی‌وی‌بان نوشت: در واپسین روزهای سال ۱۴۰۳پخش فصل دوم «فراری» هم تمام شد و حالا می‌توان قاطعانه عنوان «بدترین سریال امسال» را به آن داد. 

photo_2025-02-25_20-52-20

«فراری» مصداق یک سریال سخیف است که با پوشش حرف‌های قشنگ ساخته شد. جوانی به اسم هادی، زندگی خود را وقف کارهای فرهنگی در محله فقیرنشین کرده تا نوجوانان به راه کج نروند. چه تصمیم خوبی و چه قصه آشنایی. در برگردان زندگی هادی اما آن‌چه به چشم آمد، بی‌هنری بود و دیگر هیچ. مشتی سکانس دیدیم که پر بودند از شعار درباره افغانستان. با یک عشق باسمه‌ای و کلیشه‌ای.

منطق روایی جایی در «فراری» نداشت و اتفاقات بر اساس ذهن کودکانه پیش رفت و در نهایت عاشق و معشوق در سوریه کنار هم قرار گرفتند. معشوق زخم جنگ بر تن داشت و عاشق سودای رفتن به لبنان در سر پروراند! 

نه؛ کسی مخالف تبدیل چنین موضوعاتی به درام نیست اما این کار هنر می‌خواهد. این‌جا صحبت از سریال است و یک اثر نمایشی؛ نه کاری شبه مستند با روایت خشک و مستقیم و عاری از خلاقیت. سریال باید در وهله اول کشش داشته باشد تا مخاطب را جذب کند؛ نه چون «فراری» که خسته‌کننده و ملال‌آور بود و عمده اتفاقات آن تبدیل به کمدی ناخواسته شد.

دوستان شعارزده «فراری»؛ شما این‌کاره نیستید و فقط بودجه را دور می‌ریزید. خودتان فهمیدید قصه چطور شروع شد و چطور به پایان رسید؟! افسوس که مدیران تلویزیون، تصمیم به ساخت فصل سوم «فراری» را دارند. 

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • گل آقا

    زرشک طلایی میدادن بهتر نبود
    با این سریالهای آب زرشکی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج