۱۴۹۵۴۰۹
۱ نظر
۲۰۱
۱ نظر
۲۰۱
پ

تبلیغ رمز ارزها در ایران ممنوع شد!

مدیرکل تبلیغات و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام کرد: تبلیغات رمزارزها در کلیه رسانه‌های داخلی، اعم از چاپی، دیجیتال و فضای مجازی ممنوع اعلام شده است.

مهر: مدیرکل تبلیغات و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام کرد: تبلیغات رمزارزها در کلیه رسانه‌های داخلی، اعم از چاپی، دیجیتال و فضای مجازی ممنوع اعلام شده است.

2093939_538-1-470

 عباس محمدیان مدیرکل تبلیغات و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام کرد: با توجه به ماهیت پر ریسک و نوسانات شدید بازار رمزارزها، تبلیغات این حوزه می‌تواند منجر به گمراهی و ضرر و زیان سرمایه‌گذاران، به ویژه افراد ناآگاه، شود. لذا، با توجه به ابلاغیه بانک مرکزی و به منظور صیانت از حقوق مردم و جلوگیری از فعالیت‌های سوداگرانه، تبلیغات رمزارزها در کلیه رسانه‌های داخلی، اعم از چاپی، دیجیتال و فضای مجازی، ممنوع اعلام شده است.

وی افزود: این موضوع، به اطلاع تمامی سکوها، پیام‌گستران تبلیغاتی و واسطه‌های تبلیغاتی رسیده است و در صورت مشاهده هرگونه تبلیغ رمزارز در رسانه‌های تحت مدیریت آنها، با متخلفان برخورد قاطع و قانونی صورت خواهد گرفت. این برخورد شامل جریمه‌های نقدی، تعلیق فعالیت و ارجاع پرونده به مراجع قضائی خواهد بود، لذا از تمامی رسانه‌ها و فعالان رسانه‌ای انتظار می‌رود با رعایت قوانین و مقررات، از انتشار هرگونه تبلیغ رمزارز خودداری نمایند.

محمدیان در ادامه گفت: در راستای اجرای هرچه بهتر قانون، دفتر تبلیغات و اطلاع رسانی طی مکاتبه‌ای از دادستانی کل کشور درخواست نموده است تا با واسطه‌ها، صرافی‌ها و سایر فعالان غیرمجاز در حوزه تبلیغات رمزارزها برخورد قاطع صورت گیرد.

مدیرکل دفتر تبلیغات و اطلاع رسانی همچنین از مکاتبه با معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای فعال‌سازی هرچه بیشتر هیئت نظارت بر مطبوعات در این زمینه خبر داد و تصریح کرد: هیئت نظارت بر مطبوعات، به عنوان نهاد ناظر بر عملکرد رسانه‌ها، موظف است به طور فعالانه بر اجرای این ممنوعیت نظارت نموده و با متخلفان برخورد نماید.

او ابراز امیدواری کرد: با همکاری و همدلی تمامی فعالان رسانه‌ای و مردم عزیز، از بروز هرگونه تخلف و ضرر و زیان در این حوزه جلوگیری شود.

محمدیان از شهروندان خواست تا از انجام هرگونه معامله یا سرمایه‌گذاری در حوزه رمز ارزها خودداری کنند. وی هشدار داد: فعالیت در این حوزه نه تنها فاقد پشتوانه قانونی است، بلکه ممکن است منجر به ضررهای مالی جبران‌ناپذیر و حتی ورود به چرخه فعالیت‌های مجرمانه شود.

مدیرکل دفتر تبلیغات و اطلاع‌رسانی در پایان از برنامه‌های آینده برای افزایش آگاهی‌بخشی در این زمینه خبر داد و گفت: با همکاری رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی، برنامه‌های اطلاع‌رسانی گسترده‌ای را برای آگاه‌سازی شهروندان از خطرات رمز ارزها اجرا خواهیم کرد. این اقدامات نشان‌دهنده عزم جدی دستگاه‌های اجرایی و نظارتی برای مقابله با تهدیدات ناشی از رمز ارزها و حفظ امنیت اقتصادی کشور است.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • 784906

    دقیقا درست می گویند
    در طول یکسال من خودم بیش ۲۰۰ میلیون ضرر کردم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج