۱۴۹۵۲۷۴
۱ نظر
۱۷۸
۱ نظر
۱۷۸
پ

ساز «سپنج» دوباره کوک شد

«سپنج» همزمان با شروع ایام ماه مبارک رمضان با حضور چهره‌‎های تازه پخش خود را آغاز می‌کند.

برترین‌ها: «سپنج» همزمان با شروع ایام ماه مبارک رمضان با حضور چهره‌‎های تازه پخش خود را آغاز می‌کند.

photo_2025-02-24_12-28-33

فصل جدید برنامه «سپنج» به تهیه‌کنندگی حسین ربانی همزمان با شروع ماه رمضان از فیلیمو پخش می‌شود. 

در این برنامه علی درستکار میزبان اندیشمندان و مفاخر ایران است و با شعار گذر از روزمرگی و هدف دعوت به تفکر گفت‌وگویی محض و عمیق را تقدیم مخاطبان این برنامه می‌کند.

تا کنون ۲۴ برگ از کتاب سپنج با حضور چهره‌هایی مثل علی نصیریان، فاضل نظری، ساعد باقری، محمد بهشتی، مصطفی ملکیان، ژاله آموزگار، نوش آفرین انصاری و... ورق خورده و قرار است در این فصل به صفحه ۵۰ ام خود برسد. 

در این سری از برنامه چهره‌هایی از حوزه فرهنگ، ادب، فلسفه و اندیشه و هنر حضور خواهند داشت و در باب معنای زندگی با نگاهی به گذر از روزمرگی‌ها با علی درستکار گفت‌و‌گو خواهند کرد.

اجرای موسیقی اختصاصی سپنج بر روی صحنه سپنج

پخش-نشدن-ویدئو

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • اسلامی

    عالی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج