۱۴۹۴۵۲۳
۲ نظر
۹۶۴
۲ نظر
۹۶۴
پ

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی:

جمیله علم‌الهدی به دلایل روحی نتوانست ادامه دهد

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: جمیله علم‌الهدی پس از شهادت همسرش از لحاظ روحی و جسمی توان ادامه مسئولیت در شورای عالی انقلاب فرهنگی را نداشت.

ایلنا: دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: پس از شهادت آقای رییسی خانم علم‌الهدی از لحاظ روحی و جسمی توان این را نداشت که ریاست ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی را ادامه دهد و بعد از شهادت آقای رییسی بارها از بنده خواستند که فردی دیگر به جای ایشان این مسئولیت را بپذیرد.

1920594_827

حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی (همسر شهید رییسی) از شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: موضوع کناره‌گیری و برکناری خانم علم‌‌الهدی ‌نبود، واقعه شهادت شهید رییسی حادثه تلخی برای کل کشور،  به‌ویژه خانواده ایشان بود. پس از شهادت آقای رییسی هم خانم علم‌الهدی از لحاظ روحی و جسمی توان این را نداشت که ریاست ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی را ادامه دهد و بعد از شهادت آقای رییسی بارها از بنده خواستند که فردی دیگر به جای ایشان این مسئولیت را بپذیرد.

وی ادامه داد: با این حال ۶ ماه صبر کردیم و در این مدت به خانم علم‌الهدی اصرار و خواهش کردیم که این مسئولیت را ادامه دهند اما به جهت مسائل روحی نتوانستند و از این‌رو پیشنهاد خودشان این بود که معاونشان (آقای موسوی) جایگزین‌شان شوند.

خسروپناه درباره انتشار این خبر در برخی از رسانه‌ها با عنوان اخراج و عزل همسر رییسی تاکید کرد: این سخنان سخیف و نفاق‌گونه برخی از افراد بود و به هیچ وجه صحت نداشت.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    درود برخانم دکترشایسته وبا کمال

  • ۱

    خدا حفظتان کند. درود برانسانهای باشرف وشهید رئیسی عزیز وگرامی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج