طرز تهیه خوشمزهترین شیرینیهای نوروزی
شیرینیهای خانگی عید، همیشه طعمی خاص و خاطره انگیز دارند. از کوکی های گردویی و شکلاتی گرفته تا شیرینی های زعفرانی و پفکی، با دستورهایی ساده و خوشمزه، می توانید میز عیدتان را پر از طعم های لذیذ و متفاوت کنید. با این دستورها عیدتان را شیرین تر کنید!
راهنماتو: شیرینیهای خانگی عید، همیشه طعمی خاص و خاطره انگیز دارند. از کوکی های گردویی و شکلاتی گرفته تا شیرینی های زعفرانی و پفکی، با دستورهایی ساده و خوشمزه، می توانید میز عیدتان را پر از طعم های لذیذ و متفاوت کنید. با این دستورها عیدتان را شیرین تر کنید!
در این مقاله به شما بهترین دستورهای شیرینی خانگی برای شب عید را معرفی می کنیم. از شیرینی های ترد و خوشمزه تا کوکی های نرم و شکلاتی، تمام آنچه برای یک پذیرایی خاص و خوشمزه در این ایام نیاز دارید، در اینجا آورده شده است.
عید نوروز برای بسیاری از ما زمانی است که دور هم جمع می شویم، با دوستان و خانواده شادی می کنیم و بهترین طعم ها را تجربه می کنیم. یکی از بهترین قسمت های عید، شیرینی های خانگی هستند که با طعم و عطر خوششان، خانه را پر از محبت می کنند.
در این مطلب از آشپزی، مجموعه ای از شیرینی های نوروزی و کوکی های خوشمزه را معرفی می کنیم که هر کدام طعمی خاص و ویژه دارند.
۱. شیرینی نخودچی
شیرینی نخودچی یک شیرینی سنتی با طعم ملایم و بافتی نرم و شکننده است که همیشه در کنار دیگر شیرینی های نوروزی جایگاه ویژهای دارد.
مواد لازم شیرینی نخودچی:
آرد نخودچی: ۲۵۰ گرم
کره یا روغن جامد: ۱۲۵ گرم
پودر قند: ۱۲۵ گرم
هل آسیاب شده: ۱ قاشق چایخوری
پودر پسته برای تزیین
طرز تهیه شیرینی نخودچی:
مرحله اول: کره یا روغن جامد را با پودر قند کاملاً هم بزنید تا کرمرنگ و سبک شود.
مرحله دوم: آرد نخودچی را کمکم اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله سوم: هل را افزوده و خمیر را ورز دهید تا یکدست شود.
مرحله چهارم: خمیر را داخل کیسه بگذارید و ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید.
مرحله پنجم: سپس خمیر را پهن کرده و قالب بزنید.
مرحله ششم: روی آنها پودر پسته بپاشید و در فر ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
۲. کوکی گردویی
این کوکی خوشمزه با گردوهای برشته و طعمی غنی از شکلات، گزینه ای عالی برای پذیرایی از مهمانان در ایام عید است.
مواد لازم کوکی گردویی نرم و خوشمزه:
گردو خرد شده: ۱ لیوان
سفیده تخممرغ: ۲ عدد
شکر: ۱ لیوان
وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه کوکی گردویی نرم و خوشمزه:
مرحله اول: سفیده تخممرغ را با همزن بزنید تا کاملاً حجیم شود.
مرحله دوم: کمکم شکر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
مرحله سوم: وانیل و گردوی خرد شده را اضافه کنید.
مرحله چهارم: با قاشق روی سینی فر با کاغذ روغنی بریزید.
مرحله پنجم: در فر ۱۵۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا کمی طلایی شود.
۳. کوکی نارگیلی
کوکی نارگیلی با بافت ترد و طعمی دلپذیر، یک انتخاب عالی برای کسانی است که طعم نارگیل را دوست دارند.
مواد لازم کوکی نارگیلی ترد و خوشبو:
پودر نارگیل: ۱ لیوان
سفیده تخممرغ: ۲ عدد
شکر: ۳/۴ لیوان
وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه کوکی نارگیلی ترد و خوشبو:
مرحله اول: سفیده تخممرغ را بزنید تا حجیم شود.
مرحله دوم: شکر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.
مرحله سوم: وانیل و پودر نارگیل را اضافه کنید و مخلوط نمایید.
مرحله چهارم: با قاشق روی سینی فر بریزید.
مرحله پنجم: در فر ۱۵۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
۴. شیرینی برنجی زعفرانی
شیرینی برنجی زعفرانی با طعم دلپذیر گلاب و زعفران، جزو شیرینی های پرطرفدار در ایام نوروز است.
مواد لازم شیرینی برنجی زعفرانی:
آرد برنج: ۲۵۰ گرم
کره: ۱۲۵ گرم
پودر قند: ۱۲۵ گرم
زرده تخممرغ: ۱ عدد
گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه شیرینی برنجی زعفرانی:
مرحله اول: کره و پودر قند را هم بزنید تا نرم و کرمی شود.
مرحله دوم: زرده تخممرغ، گلاب و زعفران را اضافه کنید.
مرحله سوم: آرد برنج را کمکم اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
مرحله چهارم: خمیر را ۱۲ ساعت در یخچال استراحت دهید.
مرحله پنجم: از خمیر گلولههای کوچک برداشته و شکل دهید، سپس با مهر مخصوص طرح بزنید.
مرحله ششم: در فر ۱۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
۵. کوکی شکلاتی
کوکیهایی با بافتی نرم و طعمی غنی از شکلات که در دهان آب میشوند و برای پذیرایی در شب عید ایده آل هستند.
مواد لازم کوکی شکلاتی نرم و لطیف:
آرد: ۲ لیوان
کره: ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۱ لیوان
تخممرغ: ۱ عدد
وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
بیکینگپودر: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه کوکی شکلاتی نرم و لطیف:
مرحله اول: کره و شکر را هم بزنید تا کرمی شود.
مرحله دوم: تخممرغ و وانیل را اضافه کنید.
مرحله سوم: آرد، پودر کاکائو و بیکینگپودر را مخلوط کرده و کمکم به مواد اضافه کنید.
مرحله چهارم: از خمیر گلولههایی برداشته و روی سینی فر بچینید.
مرحله پنجم: در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۲ دقیقه بپزید.
۶. شیرینی پفکی گردویی
شیرینی پفکی گردویی با طعم دلنشین گردو و بافت پفکی و سبک، انتخابی شگفت انگیز برای شیرینی پزی در نوروز است.
مواد لازم شیرینی پفکی گردویی:
تخممرغ: ۲ عدد
شکر: ۱ لیوان
وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
گردو خرد شده: ۱ لیوان
طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی:
مرحله اول: زرده و سفیده تخممرغ را جدا کنید.
مرحله دوم: سفیده را هم بزنید تا پف کند، سپس شکر را کمکم اضافه کنید.
مرحله سوم: وانیل و گردوها را اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله چهارم: با قاشق روی سینی فر بریزید و در فر ۱۷۰ درجه سانتیگراد ۱۵ دقیقه بپزید.
۷. شیرینی زبان خانگی با خمیر هزارلا
شیرینی زبان خانگی با خمیر هزارلا و طعم زعفران، یک انتخاب پرطرفدار و زیبا برای تزیین میز عید است.
مواد لازم شیرینی زبان خانگی با خمیر هزارلا:
خمیر هزارلا: ۱ بسته آماده (یا خمیر خانگی)
کره: ۵۰ گرم
پودر قند: برای تزیین
زرده تخممرغ: ۱ عدد
زعفران دمکرده: ۱ قاشق چایخوری
شربت بار (شهد غلیظ) برای رومال
طرز تهیه شیرینی زبان خانگی با خمیر هزارلا:
مرحله اول: خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز کنید و به شکل مستطیل برش بزنید.
مرحله دوم: با چاقو وسط آنها را یک برش کوچک دهید.
مرحله سوم: زرده تخممرغ و زعفران را مخلوط کرده و روی آنها بزنید.
مرحله چهارم: در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
مرحله پنجم: بعد از پخت، روی آن شربت بمالید و با پودر قند تزیین کنید.
ارسال نظر