۱۴۹۲۴۸۷
۸ نظر
۵۴۱۴
۸ نظر
۵۴۱۴
پ

لبنان، حتی لبنان پروازهایش به تهران را ممنوع کرد!

انتشار تصاویری از ناراحتی شهروندان لبنان به‌خاطر عدم صدور مجوز پرواز به بیروت برای خطوط هوایی ایران خبرساز شده است.

تابناک: انتشار تصاویری از ناراحتی شهروندان لبنان به‌خاطر عدم صدور مجوز پرواز به بیروت برای خطوط هوایی ایران خبرساز شده است.

با فشار رژیم صهیونیستی، پروازهای تهران به بیروت فعلاً متوقف شده‌اند و لبنانی‌هایی که به ایران آمده‌اند، قادر به بازگشت به لبنان نیستند. همچنین ایرانیانی که قرار است برای تشییع پیکر سید حسن نصرالله به لبنان عازم شوند، با مشکل مواجه شده‌اند.

همچنین جاده فرودگاه بیروت در اعتراض به ممانعت از فرود هواپیماهای ایرانی در فرودگاه بین المللی بیروت توسط مردم مسدود شده است.

photo_2025-02-13_20-32-26

پخش-نشدن-ویدئو

 

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • نادر

    دستش درد نکنه بسیار کار خوبی کرده.

  • ناشناس

    چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی!

  • ناشناس

    چقدتحقیر

  • ناشناس

    چه خوب

  • محمود

    پس دلار ها تو‌کشور میمونه و قیمت میاد پایین

  • بازمانده کربلای4

    خدا رو شکر

  • بی نام

    ایول دمش گرم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج