۱۴۹۱۷۹۹
۳ نظر
۳۴۵
۳ نظر
۳۴۵
پ

آغاز ثبت‌نام تبدیل رایگان خودروهای تک‌سوز به دوگانه‌سوز

مدیر طرح سی‌ان‌جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: از امروز امکان ثبت نام برای تبدیل به دوگانه‌سوز سی‌ان‌جی برای تمامی تاکسی‌ها، وانت‌بارها و خودروهای شخصی فعال در حمل‌ونقل اینترنتی فراهم و آغاز شد.

ایسنا: مدیر طرح سی‌ان‌جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: از امروز امکان ثبت نام برای تبدیل به دوگانه‌سوز سی‌ان‌جی برای تمامی تاکسی‌ها، وانت‌بارها و خودروهای شخصی فعال در حمل‌ونقل اینترنتی فراهم و آغاز شد.

63157316

رحمان سالاری در همایش بهره‌برداری از طرح‌ها و پروژه‌های سی‌ان‌جی با بیان اینکه درحال حاضر ۹۳ جایگاه در حال ساخت است و ۹۵ درصد جایگاه‌های کشور نیز در حال فعالیت هستند، گفت: از حدود دو دهه ۲۳۶۰ جایگاه راه‌اندازی و ۴.۴ میلیون خودرو را سی‌ان‌جی سوز کردیم.

وی افزود: سهم سی‌ان‌جی در سبد سوخت ۱۴.۵ درصد است، در این مدت ۱۱۷ میلیارد متر مکعب در کشور سی‌ان‌جی توزیع کرده‌ایم و این نشان می‌دهد که باید روی این صنعت سرمایه‌گذاری کنیم.

مدیر طرح سی‌ان‌جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با بیان اینکه ۹۰ درصد تاکسی‌ها و ۵۰ درصد وانت‌بارها از سوخت سی ان جی استفاده می کنند، اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۴۰ میلیون مترمکعب ظرفیت سی‌ان‌جی داریم و روزانه حدود ۱۹ میلیون متر مکعب به فروش می‌رسد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بهنام

    ادرس سایت ثبت نام و بنویسید

  • علی

    ادرس سایت ثبت نام کجا هست

  • تک تیرانداز ایرانی

    گاز ندارن بعد میگن بیان گاز سوز کنند خخخ

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج