۱۴۹۰۰۴۶
۱ نظر
۳۴۱
۱ نظر
۳۴۱
پ

اظهارات جدید شمخانی درباره پرونده هسته‌ای ایران

مشاور سیاسی مقام معظم رهبری روز گذشته با حضور در سازمان انرژی اتمی، از جدیدترین دستاوردها و اقدامات صنعت هسته‌ای بازدید کرد.

خبرگزاری ایسنا: مشاور سیاسی مقام معظم رهبری روز گذشته با حضور در سازمان انرژی اتمی، از جدیدترین دستاوردها و اقدامات صنعت هسته‌ای بازدید کرد.

6175604

علی شمخانی مشاور سیاسی مقام معظم رهبری و مسوول پرونده هسته‌ای ایران، در حاشیه بازدید از نمایشگاه جدیدترین دستاوردهای صنعت هسته‌ای ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و دهه فجر، بر اهمیت نقش فناوری هسته‌ای در توسعه کشور تاکید کرد.

شمخانی با تاکید بر اهمیت توسعه فناوری هسته‌ای در کشور تصریح کرد: دانش، خلاقیت و اراده ایرانی‌ها توسعه‌دهنده فناوری هسته‌ای در کشورمان بوده و این توانمندی ارزنده را برای کشور پایه‌گذاری کرده است. اگر به این مساله دقیق نگاه کنیم، متوجه می‌شویم چرا برخی کشورها با پیشرفت هسته‌ای ایران مخالف هستند.

مشاور سیاسی مقام معظم رهبری تاکید کرد: فناوری هسته‌ای نه‌تنها در بخش تولید انرژی پاک و تجدید پذیر ارزش‌های قابل توجهی برای کشور ایجاد خواهد کرد، بلکه در حوزه‌هایی مانند کشاورزی، پزشکی، دارویی، مدیریت منابع آب و محیط‌ زیست نیز بسیار تعیین کننده و اثرگذار است.

وی گفت: استقلال علمی ایران در این حوزه، باعث نگرانی برخی قدرت‌ها شده است.

وی با اشاره به شفافیت برنامه هسته‌ای ایران و پایبندی کشور به تعهدات بین‌المللی گفت: ایران هیچ‌گاه به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نخواهد بود. با این حال از حقوق قانونی خود در ابعاد سیاسی و فنی با تمام توان دفاع می‌کند.

مسوول پرونده هسته‌ای کشورمان خاطر نشان کرد: مصمم هستیم که در چارچوب دفاع از منافع ملت ایران در برابر زیاده خواهی قدرت‌های جهانی عهد شکن و بی عمل بایستیم و آن‌ها را وادار به احترام به حقوق قانونی مردم سرافراز ایران کنیم.

شمخانی همچنین از اجرای سیاست «درهای باز و نوآوری باز» در سازمان انرژی اتمی ایران و شیوه مدیریتی مهندس اسلامی رییس این سازمان در اداره صنعت هسته‌ای تقدیر کرد.

وی در پایان گفت: مهندس اسلامی، فردی آینده‌نگر و دارای رویکرد چندبعدی است. او با استفاده از دانش و فناوری، صنعت هسته‌ای را توسعه داده و ما اکنون شاهد پیشرفت‌های ملموس در این حوزه هستیم.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • رضا

    هر چی دلشون میخواد میگن...در عمل کاربرد انرژی هسته آیی در مملکت صفر ...آدم رو روانی میکنن اینا با چرت و پرت گویی .اینقدر که اینا در تکنولوژی هسته آیی ذوب شدن و توهم زدن والا کشور های اروپایی و آمریکا و روسیه اینقدر دم از هسته آیی نمیزن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج