این ماده غذایی را خام بخورید تا از سرطان جلوگیری کند
برخی مواد غذایی ویتامینها و املاح خود را طی فرایند پخت از دست میدهند، بنابراین بهتر است آنها را به صورت خام بخورید.
همشهری آنلاین: کلم بروکلی حاوی مقادیر بالایی از فیتوشیمیایی سولفورافان است که به پیشگیری از سرطان، بیماری قلبی، التهاب، افسردگی و شرایط مضر سلامتی کمک می کند.
مطالعهای در سال ۲۰۰۸ که در مجله غذا و شیمی کشاورزی منتشر شد، نشان داد که وقتی بروکلی را بهجای پخته شده خام میخوریم، بدن ما سولفورافان را سریعتر جذب میکند. مطالعه دیگری در سال ۲۰۰۹ همچنین نشان داد که پختن کلم بروکلی به روشهای مختلف، از جمله در مایکروویو، پختن و سرخ کردن، سطح ویتامین C این سبزیجات را کاهش میدهد. اگر نمی توانید فکر کلم بروکلی خام را تحمل کنید، آن را بخارپز کنید.
ارسال نظر