هشدار؛ هسته سیب کشنده است
سیب میوه ای سالم و مقوی است و به دلیل تنوع ژنتیک و انعطاف پذیری، پرورش آن آسان است. علاوه بر این خواص آنتی اکسیدانی سیب به محافظت در برابر آسیب اکسیداتیو که می تواند منجر به بیماری مختلف شود، کمک می کند.
خبرآنلاین: سیب میوه ای سالم و مقوی است و به دلیل تنوع ژنتیک و انعطاف پذیری، پرورش آن آسان است. علاوه بر این خواص آنتی اکسیدانی سیب به محافظت در برابر آسیب اکسیداتیو که می تواند منجر به بیماری مختلف شود، کمک می کند.
اما درون این میوه پرخاصیت هسته های تقریبا تلخ سیاه وجود دارد که برخلاف عطر شیرین این میوه، حاوی امیگدالین است . ماده ی سیانید موجود در هسته سیب وقتی در تماس با آنزیم های گوارشی انسان قرار می گیرد، ترشح می شود . اگر به طور تصادفی برخی از دانه ها را بخورید، مسمومیت شدید به ندرت رخ می دهد.
سیانید ماده شیمیایی است که به عنوان مهلک ترین سم شناخته می شود. بسیاری از ترکیبات حاوی سیانید به نام سیانو گلیکوساید هستند که در طبیعت وجود دارند و اغلب در دانه های میوه ها وجود دارند .امیگدالین یکی از این مواد شیمیایی است.وقتی دانه های سیب جویده و یا له می شوند، امیگدالین به هیدروژن سیانید تبدیل می شود.
نظر کاربران
عجب. سیب از همین دانه ها رشد میکند پس خود سیب هم سمی است
چطور ما همبشه ..میخوریم...هیچی نشدیم
دانه ها به دلیل تلخ بودن سمی هست اما سیب شیرین است بنابراین سم در خودسیب نیست .والبته دانه های تلخ گیاهان با جوشاندن مواد سیمش از بین میرود نمونه اش بادام کوهی تلخ هست که با جوشاندن و شیرین شدن تبدیل به آجیل خوشمزه میشود
مثل خیلی از دروغهاشون اینم دروغه
اتفاقا بمب انرژی میوه ، مغز و دانه هاش هست ، مثل به ، زردآلو و غیره که تبدیل به درخت میشه.
ما و خانواده و دوستان که همیشه سیبو با دانه هاش میخوریم و هیچی مون نشده و نخواهد شد انشاءالله