۱۴۷۹۶۷
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

دیدار عوامل «از تهران تا بهشت» با مردم

عوامل فیلم سینمایی«تهران تا بهشت» شامگاه گذشته ۲ مهر ماه، میزبان مخاطبان فیلم‌شان در سالن نمایش موزه سینما بودند.

ایسنا: عوامل فیلم سینمایی«تهران تا بهشت» شامگاه گذشته ۲ مهر ماه، میزبان مخاطبان فیلم‌شان در سالن نمایش موزه سینما بودند.

ابوالفضل صفاری(کارگردان و نویسنده)،یونس صباحی(مدیر تولید)و نظام الدین کیایی(صدابردار) در این مراسم سخنانی را مطرح کردند.

کیایی به عنوان نخستین سخنران مراسم گفت:«این فیلم تجربه بسیار دلنشینی برای من بود. بخشی از فیلم در دل کویر اتفاق می‌افتاد.جایی که درجه حرارت بالای ۵۰ درجه بود و قطعا تحمل کردن این شرایط بسیار سخت است.اما انقدر فضای کار خوب بود که اصلا گرمای کویر را حس نکردیم.»

او ادامه داد:«امیدوارم شما هم فیلم را بپسندید.این فیلم خالی از مشکلات نبود.کارگردان فیلم تا حد زیادی دستش در ساخت فیلم بسته بود و نتوانست چیزی که مد نظرش بود را پیاده کند اما با این حال فیلم حرفی برای گفتن دارد.»

یونس صباحی نیز در این مراسم چند دقیقه‌ای صحبت کرد و گفت:«همانطور که آقای کیایی اشاره کردند،این فیلم کار بسیار سخت و مشکلی بود.آقای صفاری با یک نگاه متفاوت سینما را دنبال می‌کند و سعی کرد با اندیشه کار را پیش ببرد.»

ابوالفضل صفاری هم در سخنانی گفت:«برای نخستین بار به عنوان کارگردان این فیلم در ایران صحبت می‌کنم.این فیلم در سال ۹۰ دچار بحران شد و دچار ممیزی شد و اگر روی برخی مسائل پافشاری می کردیم این فیلم هرگز نمایش داده نمی‌شد.متاسفانه فیلم در جشنواره فیلم فجر سال ۹۱ با ۱۷ دقیقه سانسور نمایش داده شد.»

او ادامه داد:«منتظر ماندیم و خوشبختانه وقتی آقای روحانی انتخاب شدند،اتفاقات بهتری در حوزه فرهنگ رخ داد و با یکسری اصلاحات فیلم به جشنواره های خارجی ارائه شد.این فیلم تولید مشترک ایران و المان است و در جشنواره‌های بین المللی از آن استقبال خوبی شد و خوشحالم از اینکه فیلم در گروه سینمای هنر و تجربه نمایش داده می شود.»

او ادامه داد:«می خواهم در این مراسم از مدیر بزرگی دعوت کنم که به روی صحنه تشریف بیارد که برای ما جوانها و فیلم‌سازانی مثل مهدی نادری،شهرام مکری،مجید برزگر،محسن امیر یوسفی،علی محمد قاسمی و...زحمت زیادی کشید.متاسفم که بدترین رفتارها در این مدت با او شده است و همه ما مدیون زحمات او هستیم.»

صفاری ازمحمد افریده دعوت کرد تا به روی صحنه بیاید.

افریده پس از تشویق حضار چند کلامی را صحبت کرد و گفت:«به دعوت آقای صفاری اینجا هستم و نگرانم از اینکه حضورم برای دوستان حاشیه ساز شود.امیدوارم طرح گروه سینمای هنر و تجربه استمرار داشته باشد وبه نظرم استمرار بهتر از شروع حرکت است.»

او ادامه داد:«در این مسیر نگاه جامعه و مسئولان نیز لازم است تا به عمق این اتفاق پی ببرند و حمایت‌های لازم انجام شود.این سینما اگر به اصول،ارزش ها و باور مردم توجه کند می‌تواند کار ساز باشد و به اینده سینما و مردم می تواند کمک کند.»

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج