۱۴۷۱۸۵۷
۸۳
۸۳
پ

طرز تهیه کتلت بادمجان؛ نه سیب‌زمینی می‌خواهد، نه گوشت

کتلت بادمجان بدون گوشت یک گزینه عالی برای افرادی است که رژیم گیاهخواری دارند یا به دنبال کاهش مصرف گوشت هستند

نمناک: تنوع در تهیه کتلت‌ها بسیار زیاد است و جایگاه ویژه‌ای بین مردم ایران دارد. کتلت بادمجان یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است که با دستورهای متنوع و مختلف طبخ می‌شود. کتلت بادمجان رنده شده خام یکی از بهترین روش های تهیه کتلت بادمجان است که طعم بی نظیری داشته و می توانید آن را در رژیم غذایی تان بگنجانید. در این بخش از نمناک دو روش تهیه کتلت بادمجان بدون سیب زمینی را آموزش داده ایم.

روش اول: کتلت بادمجان خام بدون گوشت

برای تهیه کتلت بادمجان رنده شده بدون گوشت مراحل زیر را دنبال کنید:

طرز تهیه کتلت بادمجان؛ نه سیب‌زمینی می‌خواهد، نه گوشت

مواد لازم تهیه کتلت بادمجان خام

طرز تهیه کتلت بادمجان؛ نه سیب‌زمینی می‌خواهد، نه گوشت

طرز تهیه کتلت بادمجان رنده شده

- سیب زمینی را آبپز کنید و پوست بکنید و بگذارید تا خنک شود.

- بادمجان ها را پوست بگیرید و رنده درشت بزنید.

- بادمجان های رنده شده را داخل محلول آب و نمک بمدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود.

- بادمجان ها را از آب و نمک خارج کنید و روی آن آب گرفته تا نمک اضافی آن از بین برود.

- آب اضافی بادمجان ها را با فشار دست خوب بگیرید.

- بادمجان های رنده شده را در تابه با روغن کمی تفت دهید.

- سیب زمینی را بعد از پوست کندن رنده بزنید.

- پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آب پیاز را بگیرید.

- سیب زمینی را به پیاز و بادمجان اضافه کنید.

- تخم مرغ ها را بعد ازهم زدن به مخلوط بادمجان ها اضافه کنید.

- سپس ادویه ها و شوید و آرد را بیافزایید.

- تابه را با کمی روغن روی گاز قرار دهید.

- مایه کتلت با کمک قاشق یا قیف داخل تابه ریخته و اجازه دهید سرخ شود.

- کتلت ها را روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود.

طرز تهیه کتلت بادمجان؛ نه سیب‌زمینی می‌خواهد، نه گوشت

روش دوم: کتلت بادمجان رنده شده بدون سیب زمینی

برای تهیه کوکوی بادمجان خام بدون سیب زمینی و گوشت به روش زیر عمل کنید.

مواد لازم تهیه کتلت بادمجان بدون سیب زمینی

طرز تهیه کتلت بادمجان؛ نه سیب‌زمینی می‌خواهد، نه گوشت

روش تهیه کوکو بادمجان خام بدون سیب زمینی

- بادمجان ها را پوست بگیرید و رنده کنید.

- به بادمجان رنده شده نمک بزنید و یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.

- تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و هم بزنید تا از لختگی خارج شود.

- به تخم مرغ ها، فلفل و زدچوبه، رب انار و روغن زیتون بیافزایید.

- آب بادمجان ها را با دست گرفته و داخل ظرفی بریزید.

- پیاز را رنده کرده و آب آن را با فشردن بگیرید و به بادمجان بیافزایید.

- سیر رنده شده را همراه تخم مرغ ها به مواد دیگر(بادمجان و...) بیافزایید.

- در این مرحله از طرز تهیه کتلت بادمجان، به مواد آرد ذرت اضافه کنید.

- روغن را در تابه ریخته و روی حرارت بگذارید.

- با دست به کوکوها شکل دهید و آنها را سرخ کنید.

- کوکو بادمجان را با مخلفاتی چون نان و سبزی سرو کنید.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج