طرز تهیه کتلت بادمجان با گوشت؛ یک غذای مقوی برای شام و نهار
کتلت بادمجان و گوشت یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که ترکیبی از طعم لذیذ بادمجان کبابی و گوشت چرخ کرده است.
نمناک: کتلت بادمجان یکی از خوشمزه ترین انواع کوکو و کتلت است که با روش های متنوع و مواد اولیه در دسترس چون بادمجان، سیب زمینی و...تهیه می شود. برای تهیه کتلت بادمجان می توان بادمجان ها را کبابی و یا به صورت خام رنده کرد، برای تهیه این نوع کوکو بادمجان برخی افراد از گوشت چرخ کرده نیز استفاده می کنند. اگر می خواهید کتلت بادمجان با گوشت تهیه نمایید، این بخش از آموزش آشپزی نمناک را دنبال کنید.
مواد لازم کتلت بادمجان با گوشت
طرز تهیه کتلت بادمجان و سیب زمینی با گوشت
برای تهیه کتلت بادمجان کبابی با گوشت:
- بادمجان ها را روی گاز یا منقل ذغال کباب کرده و پوست بادمجان ها را به طور کامل جدا کنید.
- بادمجان های کبابی را به صورت ساطوری ریز خرد کرده و درون یک کاسه مناسب بریزید.
- سیر، پیاز و سیب زمینی را با رنده ریز رنده نمایید.
- آب اضافی سیر، پیاز و سیب زمینی را به طور کامل با فشار دست بگیرید.
- سیر، پیاز و سیب زمینی را به همراه گوشت چرخ کرده به مواد درون ظرف بیافزایید.
- تخم مرغ، آرد سوخاری و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه حاوی مواد اضافه کنید.
- مواد را به خوبی مخلوط کرده و درب کاسه را با سلفون به طور کامل بپوشانید و یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
- یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن به آن اضافه نمایید.
- بعد از داغ شدن روغن مایه کتلت را به صورت گرد شکل داده و آنرا سرخ کنید.
- پس از اینکه یک سمت کتلت ها به طور کامل سرخ شدند، آنها را بر گردانید تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.
- روغن اضافی کتلت ها را با دستمال حوله ای بگیرید.
- کتلت بادمجان و گوشت چرخ کرده را در ظرف سرو بچینید و به همراه نان و مخلفات دلخواه نوش جان کنید.
ارسال نظر