۱۴۷۰۰۸۴
۱ نظر
۹۰۴۱
۱ نظر
۹۰۴۱
پ

کادوی ویژه چین برای ایران و کشورهای خاورمیانه

سامانه های دفاع موشکی چین از جمله اچ کیو-۱۹، اچ کیو-۹ و اچ کیو-۲۶ می توانند یک رویکرد دفاعی لایه بندی شده را ایجاد کنند.

عصر ایران: چین به تازگی از سامانه موشکی اچ کیو-۱۹ (HQ-۱۹) برای تقویت دفاع در برابر تهدیدات موشک های بالستیک رونمایی کرده است. این سامانه روی یک کامیون ۸×۸ با قابلیت تحرک بالا سوار شده و دارای یک پرتابگر شش موشکی است.

کادوی ویژه چین برای ایران و کشورهای خاورمیانه

سامانه اچ کیو-15؛ دفاع در برابر موشک های بالستیک

با استفاده از پرتاب سرد در زاویه ای تند، سامانه اچ کیو-19 امکان رهگیری موثر موشک های بالستیک ورودی را فراهم می کند. در پرتاب سرد، از هوای فشرده یا بخار برای پرتاب موشک به هوا پیش از روشن شدن موتور اصلی استفاده می شود. رادار این سامانه موشکی، شامل رادار اطلاعات ای610 (A610)، می تواند اهدافی را تا فاصله 4000 کیلومتری شناسایی کند و مناطقی از شمال آسیای جنوبی تا فلات تبت را پوشش دهد.

بخش فرماندهی و کنترل سامانه داده های رادار را برای بهبود قابلیت های ردیابی و رهگیری ادغام می کند.

اچ کیو-19 از یک سامانه هدایت فروسرخ با پنجره های جانبی برای کاهش تداخل اتمسفری استفاده می کند که امکان هدف گیری دقیق در ارتفاعات بالا را فراهم می کند.

این موشک که از یک پیشران دو مرحله ای با ساختار فیبر کربن و سوخت جامد ان-15بی نیرو می گیرد، توانایی دستیابی به ضربه ویژه 260 ثانیه را دارد که به آن امکان مانور موثر برای رهگیری سرهای جنگی متحرک را می دهد.

موتور موشک اچ کیو-19 دارای طراحی پالس دوگانه است که برد آن و فشار جنبشی را در هنگام رهگیری افزایش می دهد. این طراحی که با مواد کامپوزیتی پیشرفته ساخته شده است، به موشک اجازه می دهد تا زیر فشار نیروهایی تا 60 جی نیز مانور دهد. برد رهگیری تا 3000 کیلومتر به اچ کیو-19 اجازه می دهد موشک های بالستیک، از جمله سرهای جنگی بازورودی را در این محدوده هدف قرار دهد.

کادوی ویژه چین برای ایران و کشورهای خاورمیانه

چین و فناوری کشتن جنبشی

چین یکی از اولین کشورهایی بود که از فناوری کشتن جنبشی (Kinetic Kill Technology) استفاده کرد. گزارش شده است که این کشور یک پرواز آزمایشی موفق را در سال 1999 انجام داد و پس از آمریکا به دومین کشوری تبدیل شد که این قابلیت را توسعه داده است. آزمایش های متعدد، عملکرد اچ کیو-19 از جمله رهگیری در ارتفاع بیش از 200 کیلومتر و با سرعت تا 10000 متر بر ثانیه را تایید کرده است.

در فوریه 2021، وزارت دفاع ملی چین گزارش داد که اچ کیو-19 تمام انتظارات عملکردی را برآورده کرده است. از سال 2010، چین چندین آزمایش انجام داده است که بر هدف دفاعی آنها تأکید کرده و روشن می کند که این سامانه هیچ کشور خاصی را هدف قرار نمی دهد.

با این وجود، توسعه یک سامانه پیشرفته دفاع موشکی برون جوی مستقر روی زمین می تواند منجر به استقرار نسخه های بعدی روی ناوشکن های نیروی دریایی چین شود. این امر به چین امکان می دهد تهدیدات موشکی را در دریاهای دور رهگیری کند. این مشابه قابلیتی است که سامانه ریم-161 اس ام-3 (RIM-161 SM-3) برای نیروی دریایی آمریکا، ژاپن و کره جنوبی فراهم می کند.

کادوی ویژه چین برای ایران و کشورهای خاورمیانه

علاقه چین به بازارهای گسترده تر صادرات دفاعی

مقایسه سامانه اچ کیو-19 با سامانه های تاد و اس ام-3 آمریکا توجهات را به خود جلب کرده و قابلیت های گزارش شده آن می تواند بر پویایی امنیت منطقه ای تأثیر بگذارد. افزون بر این، حضور اچ کیو-19 در نمایشگاه هوایی ژوهای 2024 نشان می دهد که ممکن است برای صادرات در دسترس باشد، و مورد توجه مناطقی مانند خاورمیانه قرار بگیرد.

صنعت دفاعی چین به دنبال گسترش پایگاه مشتریان خود فراتر از مشتریان اصلی مانند پاکستان، عربستان و مصر است و گسترش نفوذ خود در بازارهای نوظهور را هدف قرار داده است.

سامانه های دفاع موشکی چین از جمله اچ کیو-19، اچ کیو-9 و اچ کیو-26 می توانند یک رویکرد دفاعی لایه بندی شده را ایجاد کنند. اچ کیو-26 با موتور چند پالس، برد خود را افزایش داده و اثر خود را بر تهدیدات مختلف موشکی بهبود می بخشد.

رادار آرایه فازی اچ کیو-19 هشدار اولیه را فراهم می کند و هماهنگی بین این سامانه ها را افزایش می دهد. توانایی های پوشش و رهگیری آنها با هم، یک دیوار دفاعی در برابر تهدیدات منطقه ای، از جمله موشک های بالستیک کشورهای همسایه ارائه می دهد.

کادوی ویژه چین برای ایران و کشورهای خاورمیانه

کادوی ویژه چین برای ایران و کشورهای خاورمیانه

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    کجاش کادو به ایران و خاورمیانه بود؟!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج