واکنش به خروج تحصیل کرده ها از کشور
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان گفت: از آمارهایی که درخصوص خروج تحصیلکرده های ایرانی از کشور صورت گرفته اطلاعی ندارم و ما تنها می توانیم در خصوص نخبگان آمار بدهیم.
وی در ادامه عنوان کرد: ما نمی توانیم آماری از تحصیلکرده های ایرانی به کشور های خارجی بدهیم و تنها می توانیم در مورد نخبگان تحت پوشش، صحبت کنیم چرا که ایران استعداد های برتر زیادی دارد و خروج آنها از کشور غیر ممکن نیست.
سهراب پور گفت: تنها ۱۵ هزار نخبه تحت پوشش نخبگان هستند و ما آمار آنها را داریم که با آمار خروج ۱۵۰ نفر جور در نمی آید.
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان درباره خروج سالانه ۱۵۰ هزار نخبه اظهار داشت: آمار مربوط به چند ماه اخیر بود که از سوی وزیر اسبق علوم اعلام شد و من به عنوان قائم مقام بنیاد ملی نخبگان از صحت این موضوع اطلاعی ندارم.
وی در خصوص نخبگان تحت حمایت بنیاد ملی نخبگان افزود: رتبه های کنکور یک تا ۱۵۰ گروه ریاضی، یک تا ۱۰۰ گروه علوم تجربی،یک تا ۱۰۰ گروه انسانی و یک تا ۴۰ گروه هنر از نخبگان تحت پوشش بیناد ملی نخبگان هستند.
سهراب پور در ادامه اذعان داشت: افرادی که مدال های طلا، نقره، برنز المپیادها، نفرات اول تا سوم جشنواره های رازی، شیخ بهایی، فارابی، رازی و دانش آموختگانی که در عین حال از لحاظ آموزشی و پژوهشی در دانشگاه برتر هستند ، تحت پوشش نخبگان قرار می گیرند.
وی با بیان اینکه بنیاد ملی نخبگان ۱۵ هزار نخبه تحت پوشش دارد، توضیح داد و گفت:در سال تحصیلی جدید حدود ۳۰۰ نفر نخبه به جمع نخبگان پیوستند.
چندی پیش آمار هایی مبنی بر خروج نخبگان و تحصیلکرده های ایرانی به کشور های خارجی منتشر شد که سعید سهرابپور ،قائم مقام بنیاد ملی نخبگان هم این آمار منتشر شده را تایید نکرد.
ارسال نظر