دستور پخت یک حلوا با رنگ و طعم متفاوت
هویج یکی از مواد غذایی محبوب برای تهیه انواع کیک، شیرینی و دسر است که بافت لطیف و رنگ جذابی به محصول نهایی میدهد.
همشهری آنلاین: حلوای هویج در کنار یک فنجان چای داغ، انتخاب خوبی به عنوان یک عصرانه پاییزی محسوب میشود.
نام: حلوای هویج
آمادهسازی: ۲۰ دقیقه
پخت:۱۰ دقیقه
تعداد نفرات: ۴ نفر
مواد لازم:
هویج: ۵ عدد
آرد سفید: یک لیوان
روغن مایع: نصف لیوان
شکر: نصف لیوان
گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
پودر هل: نصف قاشق چایخوری
روش تهیه:
۱. هویجها را پوست بگیرید و همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا هویجها بهطور کامل بپزند و آب موجود در قابلمه تبخیر شود. بعد هویجهای پخته شده را پوره کنید و بگذارید تا سرد شود.
۲. آرد را در تابهای مناسب الک کنید و روی حرارت تفت دهید. این کار را تا گرفته شدن بو و مزه خامی آرد ادامه دهید.
۳. روغن مایع را به آرد اضافه کنید و به خوبی با هم ترکیب کنید تا کاملا یکدست شوند. پس از مخلوط شدن آرد و روغن، گلاب را به همراه شکر و پوره هویج به تابه اضافه کنید.
۴. در ادامه مواد حلوا را بهصورت مداوم چند دقیقه هم بزنید تا همه مواد با هم کاملا ترکیب و یکدست شوند. تفت دادن مواد را باید به اندازهای ادامه دهید که حلوا از دیوارههای تابه جدا و وسط آن جمع شود.
۵. وقتی حلوا وسط تابه جمع شد، میتوانید آن را در قیف یکبار مصرف بریزید و با ماسوره دلخواه داخل قالبهای کاپکیک قیف بزنید یا بهصورت یکجا در ظرف مناسب بریزید و به سلیقه خود تزیین کنید.
نکته: مراقب باشید آرد زیاد تفت داده نشود چون تغییر رنگ زیاد آن باعث بدرنگ و تلخ شدن حلوایتان میشود.
ارسال نظر