۱۴۶۲۵۶۳
۱۳۷
۱۳۷
پ

ناگت مرغ چگونه در کارخانه تولید می‌شود؟

ناگت مرغ یا لقمه‌مرغ یک محصول فراوری شده از گوشت مرغ است که برای تهیه‌اش سینه مرغ را چرخ کرده، در آرد سوخاری یا خمیرابه می‌غلتانند و سپس در روغن سرخ کرده یا تنوری می‌کنند.

فرادید: ناگت مرغ یا لقمه‌مرغ یک محصول فراوری شده از گوشت مرغ است که برای تهیه‌اش سینه مرغ را چرخ کرده، در آرد سوخاری یا خمیرابه می‌غلتانند و سپس در روغن سرخ کرده یا تنوری می‌کنند. رستوران‌ها معمولاً برای ناگت‌های خود را در روغن‌های گیاهی مانند روغن نارگیل سرخ می‌کنند. ناگت مرغ در دههٔ ۱۹۵۰ توسط رابرت سی. بیکر، یک دانشمند غذا و استاد دانشگاه کرنل، اختراع شد که آن را بدون حق اختراع و به عنوان یک کار پژوهشی در اختیار عموم قرار داد. ابداع دکتر بیکر این اجازه را می‌داد تا ناگت‌های مرغ را به هر شکلی درآورد.

ناگت مرغ چگونه در کارخانه تولید می‌شود؟

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت برترین ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج