۱۴۵۸۳۵۵
۷۴۳
۷۴۳
پ

وقتی نان ساندویچی در تهران کمیاب شد!

۵۰ سال پیش اغذیه‌فروش‌های تهرانی ساندویچ را در نان‌های سنتی عرضه می‌کردند.

اطلاعات آنلاین: به دنبال عرضه انواع ساندویچ در مدارس به عنوان تغذیه، مصرف نان بولکی در تهران افزایش یافت. مصرف مدرسه‌ای نان سفید باعث شد تا ساندویچ‌فروشی‌ها برای تامین نان مورد نیاز خود در مضیقه باشند.

روزنامه اطلاعات ۸  مهر ۱۳۵۳ در این باره گزارشی منتشر کرد. گزارش را بخوانید و عکسی از یک ساندویچ‌فروشی در تهران همان سال‌ها تماشا کنید. عکس را کاوه بهار برداشته است.

0

1

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج