۱۴۵۳۳۶۱
۷۸۱
۷۸۱
پ

قاتلی که برادرش را کشت، روانی است!

پزشکی قانونی اعلام کرد، مردی که در درگیری جان برادرش را گرفته است، اختلالات روحی و روانی دارد و باید در بیمارستان روانی بستری شود.

همشهری آنلاین: پزشکی قانونی اعلام کرد، مردی که در درگیری جان برادرش را گرفته است، اختلالات روحی و روانی دارد و باید در بیمارستان روانی بستری شود.

5046115

جنایتی که این مرد رقم زد سی‌ام خرداد امسال در یکی از محله های پایتخت رخ داد. عامل جنایت اگرچه در ابتدا داستانی خیالی بازگو کرد و گفت دزدان نقابدار وارد خانه شده و جان برادرش را گرفته اند اما بعد اسرار جنایت را فاش کرد.

او گفت، برادرش بارها او را تحقیر کرده است و به همین دلیل نقشه کشیده تا در خواب برادرش را با ضربات چاقو به قتل برساند. این مرد پس از دستگیری برای بررسی سلامت روانی به پزشکی قانونی منتقل شد که متخصصان اعلام کردند او از مشکلات روحی و روانی رنج می برد.

در این شرایط بازپرس جنایی دستور داد تا وی به جای رفتن به زندان در بیمارستان روانی بستری شود.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج