۱۴۵۲۷۱۱
۴۲۳
۴۲۳
پ

تشکیل یک فراکسیون جدید در مجلس با حضور پایداری‌ها

حمید رسایی از جبهه پایداری کنار گذاشته شده است اما در مجلس دوازدهم بدون شک در صورت تشکیل فراکسیون جدید در صدر و سخنگویی آن قرار خواهد گرفت.

روزنامه اعتماد در گزارشی به تقسیم‌بندی جدید سیاسی-فراکسیونی در مجلس دوازدهم پرداخته است.

تشکیل یک فراکسیون جدید در مجلس با حضور پایداری‌ها

در بخشی از این گزارش آمده است:

وقتی اسامی ۲۱۲ نفر از اعضای فراکسیون انقلاب اسلامی روز هفتم خرداد سال جاری در خبرگزاری‌ها منتشر شد به نظر می‌رسید که غائله سه فراکسیونی بودن مجلس دوازدهم فعلا منتفی شده است. انتخابات زودهنگام ریاست‌جمهوری چهاردهم و تنش بین طیف قالیباف و جلیلی و جدال ناتمام بین هواداران و نیروهای هر دو گروه زخم کهنه را باز کرد و حالا خبرهایی از سه فراکسیونی شدن به گوش می‌رسد. شکافی که بسیاری در جبهه انقلاب سعی داشتند بر آن سرپوش بگذارند و لیست مشترک اصولگرایان در انتخابات مجلس دوازدهم نیز مرهمی بر آن شده بود با حضور دو چهره اصلی یعنی محمدباقر قالیباف و سعید جلیلی بیش از پیش عیان شد.

بعد از آن‌هم ائتلاف بین قالیبافی‌ها با دولت پزشکیان و شکست جریان جلیلی-پایداری در جریان رای اعتماد به وزرای پزشکیان مواضع دو طیف را نسبت به هم شفاف‌تر کرده و حالا هم خبر رسیده که گویا پایداری‌های فراکسیون انقلاب اسلامی تصمیم دارند تا مسیر خود را از طیف قالیباف در مجلس دوازدهم جدا کنند.

رویه و رفتار قالیباف و نزدیکانش در روزهای بعد از رای اعتماد نیز این پالس را به جبهه پایداری داد که قرار است اقلیت باشند. بنابراین اگر قرار است این جریان و چهره‌ها اقلیتی در دل فراکسیون اکثریت باشند چرا یک فراکسیون جدا نباشند؟!

تجربه دو ماهه گذشته از انتخابات ریاست‌جمهوری و بعد از آن رای اعتماد به کابینه پزشکیان این فضا را ایجاد کرده است که پایداری‌ها انگیزه کاملی برای این موضوع دارند تا مگر در اسرع‌وقت، مسیرشان را از طیف قالیباف جدا کنند و قدم در مسیری بگذارند که خود می‌پسندند. این موضوع برای جبهه پایداری دو امتیاز بزرگ دارد؛  نخست اینکه هویت پارلمانی جدیدی برای خود ایجاد می‌کنند و به عنوان یک فراکسیون هر چند اقلیت اما با تابلو و مرامنامه جدا فعالیت می‌کنند. دوم اینکه تشکیل این هسته اولیه می‌تواند به مثابه ایجاد یک جزیره کوچک در پارلمان باشد که در درازمدت سعی در یارگیری از فراکسیون انقلاب خواهد داشت. بدون تردید وضعیت مدیریت مجلس دوازدهم توسط قالیباف و البته رویه حرکت دولت مسعود پزشکیان در تغییر وزن‌کشی این فراکسیون‌ها تاثیر داشته و طبعا بر روابط بین دولت و مجلس نیز اثرگذار خواهد بود.

حمید رسایی از جبهه پایداری کنار گذاشته شده است اما در مجلس دوازدهم بدون شک در صورت تشکیل فراکسیون جدید در صدر و سخنگویی آن قرار خواهد گرفت. مرتضی آقاتهرانی می‌تواند جایگزین روح‌الله حسینیان شود. سید حسین نقوی حسینی از این جریان بریده و سمت دیگری ایستاده است. به جای بسیاری از چهره‌ها نیز افراد جدید در مجلس حضور دارند نمونه کوچک آن امیرحسین ثابتی و مالک شریعتی که می‌توانند کار فراکسیونی را پیش ببرند و توان بازارگرمی و پخش شبنامه را دارند.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتی ۹/۸ ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت برترین ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج