قهر عجیب دهه هشتادیها دولت را به چالش کشید
روزنامه فرهیختگان نوشت که قهر داوطلبان پسر با تحصیلات آکادمیک طی سالهای اخیر به یکی از چالشهای مهم نظام آموزش عالی تبدیل شده است.
روزنامه فرهیختگان نوشت که قهر داوطلبان پسر با تحصیلات آکادمیک طی سالهای اخیر به یکی از چالشهای مهم نظام آموزش عالی تبدیل شده است.
این روزنامه نوشت:
* مولفهایی که هم بر تعداد صندلیهای خالی در دانشگاهها افزوده و هم تلاش دانشگاههای مطرح را برای جذب دانشجو از طرق مختلف مانند برندفروشی و پذیرش در دورههای شهریهپرداز دوچندان کرده است.
* عدم اقبال پسران برای ورود به دانشگاه به دلیل نگرانی از اشتغال بعد از فارغالتحصیلی موجب شده که بسیاری از آنها آموختن مهارت و ایجاد کسب و کار را بر رفتن به دانشگاه ترجیح دهند.
* تحصیلات دانشگاهی برای بسیاری از متولدان دهههای ۶۰ و ۷۰ تبدیل به تضمینی برای یافتن شغل نشد، از سویی دیگر نبود بازار کار متناسب با رشتههای دانشگاهی، درآمدهای پایین و انتظارات جامعه از مردان برای تأمین معیشت، منجر به ورود زودهنگام آنها به بازار کار در رشتههای درآمدزا شده است.
* «وقتی شغلهای آزاد و دلالی پردرآمد و معافیتهای مالیاتی هست، چرا این همه سال عمرمون را صرف دانشگاه کنیم.» یا «خب دختران راهی جز درس خواندن ندارن، اما داستان پسرها فرق میکنه» اینها حرفهای تعداد زیادی از پسران دهه هشتادی است که امسال اعطای شرکت در کنکور را به لقایش بخشیدهاند و در کنکور شرکت نکردهاند.
نظر کاربران
درس بخونن که برن راننده وانت واسنپ بشن
کارشون درسته ! واقعا اشتباه دانشگاه رفتن و عمر خودتو به بطالت گذروندن ! نهایتا میشی یه کارمند با حقوق ماهی 10 تومن !!
بچه دوستم کلاس ۱۱ هست نمیدونه کاهش دما یعنی چی هوا گرم میشا یا سرد بین تو کلاس چی به بچها درس میدن
وقتی از یک ماه دلالی درهر زمینه ای به اندازه سی سال حقوق کارمندی پول درمیاد....
خیلی خوبه ، بچه ها از سنین پایین بفکر شغل و کارکردن و در آمد باشند،
حرفشون درسته اینهمه درس خواندیم آخرش شدیم راننده که تحقیر بشیم خب از اول رانندگی میکردیم دیگه نیازی نبود که درس بخوانیم
الان. خانم ها هم. همین. طور. شدن دهه ی. ۸۰تصمیم دارن مثل مردان کار کنند و ماشین یخرند و خانه بخرند. چون شرایط این گونه شده مردان هزینه های زندگی قبول نمی کنند
درآمد یه لوله کش و لوله بازکنی چندین برابر یه فوق لیسانس یا یه کارمنده
به تحصیلات دانشگاهی هم شرکتها حداقل حقوق را میدهند وزیر دیپلم ها هم حداقل حقوق را میدهند در اکثریت شرکتها پس طرف احمق نيست که چهار سال وقت هزینه واسترس تحصیل را تحمل کند که سودش را کارفرمایان میبرند نه ان کسی که زحمت واسترس تحصیل ودانشگاه را کشیده حالا که طرف حداقل حقوق را دریافت خواهدکرد چه بهتر که زیر دیپلم باشد هم عذاب نکشد وازش سواستفاده نکنند
درس خوندم لیسانس گرفتم شدم شاطر نونوایی