طرز تهیه پلو مرغ، یک غذای خوشمزه و آسان
پلو مرغ فوری یکی از روشهای طبخ مرغ است که در آن مرغ سرخ شده همراه با برنج و گشنیز طبخ میشود و دم میکشد و عطر و طعم فوقالعادهای دارد.
فرارو: پلو مرغ فوری یکی از روشهای طبخ مرغ است که در آن مرغ سرخ شده همراه با برنج و گشنیز طبخ میشود و دم میکشد و عطر و طعم فوقالعادهای دارد.
مرغ در سفره ما و همچنین در برنامه غذایی خانواده ایرانی یکی از پروتئینهای بسیار پر مصرف است که معمولا بیشتر از گوشت قرمز از آن استفاده میشود. مرغ در انواع خورشها، پلوها، سالادها، فست فودها و خوراکها استفاده میشود، ولی استفاده از آن برای غذای اصلی و به صورت خورش رواج بیشتری دارد. برای درست کردن مرغ خوشمزه و خوش طعم همیشه دستور العملهای زیادی وجود دارد و ممکن است هر شخصی روش خاص خود را برای پخت مرغ داشته باشد. پلو مرغ فوری نوعی غذای بسیار خوشمزه و فوری است که ظرف مدت زمان کوتاهی آماده میشود و عطر و بوی فوق العادهای دارد. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه را در مدت کوتاهی در منزل آماده کنید و از خوردن یک غذای خوشمزه و فوری لذت ببرید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم
فیله مرغ: ۴ تکه
برنج: ۲ پیمانه
گشنیز تازه: ۱۵۰ گرم
سیر: ۳ حبه
روغن زیتون: ۶ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری
عسل: یک و نیم قاشق چایخوری
نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه پلو مرغ فوری
برای درست کردن این پلو خوشمزه ابتدا فیلههای مرغ شسته را داخل یک کاسه بریزید، سپس روغن زیتون، عسل، آب لیمو ترش، ۲ قاشق گشنیز خرد شده، سیر رنده شده، نمک و فلفل قرمز را روی مرغ بریزید و خوب با قاشق هم بزنید، سپس ظرف مرغ را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا مرغ مزهدار شود.
در مرحله بعد تکههای مرغ را داخل روغن داغ سرخ کنید، طوری که دو طرف مرغ کاملا برشته شود. برنج را که از ۴ ساعت قبل خیس دادهاید، داخل یک قابلمه مناسب بریزید و موادی را که مرغ را با آن مزهدار کرده بودید، همراه با کمی آب و نمک و گشنیز تازه و خرد شده به برنج اضافه کنید. اجازه بدهید برنج شروع به جوشیدن کند و وقتی آب برنج کم کم کشیده شد، تکههای مرغ سرخ شده را دوتادور برنج بچینید و دمکنی بگذارید. حدود ۴۵ دقیقه زمان بدهید تا برنج دم بکشد، سپس پلو مرغ کارمندی خوشمزه و خوشعطر و بوی شما در این مرحله آماده سرو است، نوش جان.
نکات مهم
۱ـ برای درست کردن این غذا میتوانید از ران و سینه مرغ و مغز ران هم استفاده کنید.
۲ـ برای درست کردن این برنج نیازی به اضافه کردن روغن به برنج نیست، زیرا موادی که مرغ را با آن مزهدار کردید، دارای روغن زیتون است و برای چرب شدن برنج کافی است.
۳ـ سعی کنید برای درست کردن هر نوع غذا و سالاد از روغن زیتون مرغوب استفاده کنید. روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی بسیاری از افراد از جایگاه ویژهای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، معمولاً در هنگام عرضه در بازار با روغنهای معمولی مخلوط میشود. درنتیجه از کیفیت آن کاسته میشود؛ بنابراین کسانی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند، اغلب میپرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. البته تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان سادهای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به شرح ذیل ارائه دادهاند:
ـ برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.
ـ روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر ۱ قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید بعد از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی شدیدی احساس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در بعضی موارد افراد به دلیل تندی بیش از حد روغن به سرفه میافتند. درست پس از ۱ دقیقه مزه تلخی و تندی از بین میرود و خوشمزه میشود. ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمیکند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در انتهای آن احساس تلخی و سوزش خواهید داشت.
ـ روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست؛ زیرا بهراحتی میتوان در آن تقلب کرد.
ارسال نظر