۱۴۴۷۳۴۷
۳ نظر
۱۲۳۸
۳ نظر
۱۲۳۸
پ

ضرر سنگین قطعی ناگهانی برق به نانوایی‌ها

به گفته رئیس پیشین اتحادیه نان‎های فانتزی تهران قطعی ناگهانی برق در نانوایی‌ها سبب ترش شدن خمیر می‌شود و چاره‌ای جز دور ریختن آن نیست این اتفاق علاوه بر اینکه سرمایه کشور را هدر می‌دهد در ادامه به کاهش سهمیه آرد نانوایان می‌انجامد.

ایلنا: محمدجواد کرمی، رئیس پیشین اتحادیه نان‎های فانتزی تهران درباره پیامدهای قطعی مستمر برق در واحدهای نانوایی توضیح داد: زمانی که به آرد آب و خمیر مایه افزوده می‌شود امکان نگهداری آن از بین می‌رود و باید حتما پخته و به نان تبدیل شود بنابراین وقتی خمیر داخل دستگاه خمیرگیر است باید برش بخورد و وارد مرحله پخت شود اما با قطع برق دیگر امکان تبدیل خمیر به نان وجود ندارد چون خمیر ترش می‌شود و باید دور ریخته شود و مانند گندم و آرد نیست که بتوان آن را تا مدت‌ها نگه داشت.

ضرر سنگین قطعی ناگهانی برق به نانوایی‌ها

وی افزود: دورریز خمیر در حالی اتفاق می‌افتد که دولت اکنون هر کیلو گندم را ۱۷۵۰۰ تومان از کشاورز می‌خرد و آرد حاصل از این گندم را با احتساب یارانه‌ای قابل‌توجه به نانوایان می‌دهد.  

مشاور آرد و نان اتاق اصناف ایران ادامه داد: مشکل دیگر آن است که به نانوایی‌ها در ازای نانی که می‌فروشند آرد داده می‌شود و وقتی خمیر به نان تبدیل و فروخته نشده باشد و در دستگاه کارتخوان کارتی کشیده نشده باشد با این برآورد که آرد مصرف نشده سهمیه آرد نانوایی کاهش پیدا می‌کند. 

کرمی خاطرنشان کرد: در حال حاضر نانوایی‌های کشور قطعی یک تا سه ساعته برق را در هر روز متحمل می‌شوند در حالی که این قطعی زمان‌بندی شده هم نیست بنابراین تقاضا صنف نانوایان از وزارت نیرو این است که همانند واحدهای صنعتی برای واحدهای نانوایی نیز ساعت‌های از پیش اعلام شده‌ قطعی برق تعیین کنند تا دیگر هدررفت خمیر اتفاق نیفتاد این هدررفت در حالی اتفاق می‌افتد که در کشور ما حدود ۹۰هزار نانوایی وجود دارد و قطعی برق این نانوایی‌ها تابع منازل مسکونی مستقر در منطقه‌ای است که مغازه نانوایی در آن قرار گرفته است.  

وی اظهار کرد: دولت همچنین می‌تواند نانوایی‌ها را به موتور برق تجهیز کند و این موتورها را با در نظر گرفتن تسهیلاتی در اختیار نانواها قرار دهد. 

کرمی در پاسخ به اینکه در شرایط قطعی مستمر برق تسهیلی برای نانوایان در نانینو تعریف شده یا نه گفت: در کل سامانه مدیریت هوشمند نان یا همان نانینو شرایط را برای دولت، مردم و نانوایان بهتر نکرده و چالش‌زا هم بوده است و حتی در راه‌اندازی این سامانه افزایش تقاضای مردم برای نان در مناسبات مذهبی به منظور تهیه نذورات پیش‌بینی نشده است. 

مشاور آرد و نان اتاق اصناف ایران تصریح کرد: راه‌اندازی نانینو حدود ۷۰۰ میلیارد تومان خرج به گردن دولت انداخت در حالی که پیش از راه‌اندازی این سامانه نانوایان با آردی که از دولت می‌گرفتند نان موردنیاز مردم را تامین می‌کردند اما اکنون هم دولت آرد بیشتری به نانوایی‌ها می‌دهد و هم یارانه بیشتری پرداخت می‌کند. 

وی اضافه کرد: مشکل دیگری که با راه‌اندازی نانینو به وجود آمده این است که نانوایان را به همکاری با یک بانک محدود کرده و اکنون کل درآمد نانوایان به این بانک واریز می‌شود در حالی که پیش از این نانوایان این آزادی را داشتند که دستگاه کارتخوان خود را از هر بانکی که خدمات بهتری به آنها ارائه می‌دهد بگیرند، اکنون این حجم از نقدینگی نانوایان در حالی به بانک سپه سرازیر می‌شود که این بانک هیچ خدمت ویژه‌ای به نانوایان نمی‌دهد. 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    همه نانوایها موتور برق و ژنراتور دارند

  • کاربر

    چرا اینقدر بیخیال هستن برق ندارید از کشورهای منطقه برق وارد کنید!!! یا کفه کویر صفحه های خورشیدی نصب کنید مث امارات بحرین و...

  • ناشناس

    کیفیت سایز ارزونی نان هم رفت ای روزگار

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج