هرگونه خشونت علیه دختران را خاتمه دهید
دبیر کل سازمان ملل متحد در پیامی به مناسبت روز جهانی دختر بچه ها ۱۱ اکتبر ۲۰۱۴ برابر با ۱۹ مهر ماه جاری از تمامی دولت ها خواست برای خاتمه هرگونه خشونت علیه دختران در تمامی مناطق جهان اقدام نمایند.
در پیام بان کی مون آمده است با همکاری هم باید جهانی بسازیم که در آن خشونت علیه زنان و دختران هرگز تحمل نگردد و دختران همواره برای رسیدن به توان کامل بالقوه خود توانمند باشند.
اومی گوید برای خاتمه دادن به چرخه خشونت علیه دختران بالغ باید فراتر از آگاهی رسانی رفته و جهت تجهیز دختران به دانش، مهارت ها، منابع و توانمندی اراده آنان برای یافتن راه زندگی خویش اقدام نماییم.
دبیر کل می گوید باید برای دختران حمل و نقل ایمن ودسترسی به منابع انرژی و آب، همچنین خدمات بهداشتی با کیفیت ومحیطی حمایتی که به آنان اجازه پیشرفت دهد را مهیا کنیم
ارسال نظر