۱۴۳۶۳۸۸
۴ نظر
۳۸۹۸۱
۴ نظر
۳۸۹۸۱
پ

فضای ماتم‌زده صداوسیما، شادی را از خانه مردم دور می‌کند

سیروس میمنت معتقد است: همه آثاری که از صداوسیما برای جامعه ایرانی تولید می‌شود سیاه و سفیدند و فضای خانه ماتم زده و غمگین است و این مسائل تاثیر بد در ذهن مردم می‌گذارد.

سینماسینما: سیروس میمنت معتقد است: همه آثاری که از صداوسیما برای جامعه ایرانی تولید می‌شود سیاه و سفیدند و فضای خانه ماتم زده و غمگین است و این مسائل تاثیر بد در ذهن مردم می‌گذارد. اگر جامعه شاد و سرزنده می‌خواهیم باید مانند محتواهای جدید شبکه نمایش خانگی، لوکیشن‌های بد در سریال‌ها را حذف کنیم.

فضای ماتم‌زده صداوسیما، شادی را از خانه مردم دور می‌کند

سیروس میمنت بازیگر سینما و تلویزیون که اخیرا در فصل دوم رئالیتی‌شو «جوکر» به عنوان مهمان حضور داشته، از تاثیر تولید برنامه‌های رئالیتی‌شو و سریال‌های طنز در جامعه می‌گوید.

میمنت در پاسخ به این سوال که کمبود آثار شاد در جامعه تا چه اندازه به چشم می‌آید و تولید این گونه از برنامه‌ها در سلامت روان مردم چقدر اهمیت دارد، عنوان کرد: به‌نظرم در حال حاضر مردم بیشتر از شبکه نمایش خانگی استقبال می‌کنند زیرا سریال‌های تلویزیون با انتظارات و سطح توقع مردم فاصله زیادی دارد. هر کسی را که میشناسم بیشتر شبکه نمایش خانگی را دنبال می‌کند تا تلویزیون.

او ادامه داد: مردم دوست دارند محتوای شاد و طنز ببینند زیرا فضای جامعه به سمت غم و افسردگی رفته و مشکلات و دغدغه‌ها روی دوش مردم سنگینی می‌کنند. مخاطبی که شب، خسته از مشکلات به خانه پناه می‌برد قطعا دوست ندارد در زمان استراحت هم با مسائل ناراحت‌ کننده روبرو شود. متاسفانه اکثر سریال‌های تلویزیون با فضای بیمارستان و قبرستان، دعوا و چاقو کشی تولید می‌شوند.

این بازیگر با بیان اینکه سریال‌هایی که در گذشته تولید می‌شدند کیفیت بالایی داشتند و هنوز بعد از گذشت سال‌ها و دهه‌ها هنوز مورد استقبال قرار می‌گیرند، گفت: سریال‌های امروز یک هزارم گیرایی و جذابیت سریالی چون «خانه به دوش» که بر اساس طرحی از من و سعید آقاخانی در سال ۱۳۸۳ تولید شد را ندارند. باور کنید بعد از گذشت ۲۰ سال هنوز هم وقتی این سریال از تلویزیون پخش می‌شود جزو پر بازدیدترین‌ها قرار می‌گیرد. در گذشته اگر سریال ملودرام هم ساخته می‌شد، صحنه‌های غم و غصه به جا بود و سراسر غم نبود. متاسفانه سریال‎‌هایی چون «خانه به دوش»، «متهم گریخت»، «خانه سبز» و… دیگر تکرار نخوهند شد.

میمنت با اشاره به اینکه مسئولان به جای اینکه هنرمندان و مخاطبان را به خود جذب کنند، بیشتر آنها را دور می‌کنند، عنوان کرد: خواسته یا ناخواسته در عصر فراصنعتی زندگی می‌کنیم و مجبوریم خودمان را با دنیایی که به سرعت تغییر می‌کند وفق بدهیم. در دنیایی که مردم حتی به طنز ۱۰ سال پیش وودی آلن هم نمی‌خندند انتظار دارید که جذب برنامه‌های افسرده‌کننده تلویزیون بشوند؟

این بازیگر با اشاره به خطرات افسردگی و فراگیر شدن آن در جامعه ایرانی گفت: اکثر بیماری‌هایی که در جامعه وجود دارد نشئت گرفته از همین مسائل است، مثلا زمانی که بیمار برای بیماری قند به دکتر مراجعه می‌کند دکتر می‌گوید که راه درمان، تنها حذف نان و برنج نیست، بلکه افسردگی و غصه، از نان و برنج هم بدتر است. اگر کسی حال و روحیه خوبی داشته باشد دچار بسیاری از بیماری‌ها هم نخواهد شد. در شرایط خاصی هستیم که نیاز داریم مردم جامعه شادی، بگو بخند و معاشرت داشته باشند.

میمنت با اشاره به اینکه سریال‌های جدید معاشرت را به مخاطبان آموزش نمی‌دهند، عنوان کرد: سریال‌هایی که امروز ساخته می‌شوند، معاشرت را به افراد آموزش نمی‌دهند. در ذهن افراد می‌گنجانند که جز افراد خانواده نباید به کسی اعتماد کرد و هر کسی ممکن است دزد یا قاتل از آب دربیاید. در سریال «نون خ» که سال‌ها پخش شد و جزو آثار استثنایی صداوسیما محسوب می‌شود، تنها چیزی که در آن بسیار بارز بود، همین همگرایی و با هم بودن‌ها است. افراد از صبح تا شب با هم مشکل داشتند اما شب‌ها سر یک سفره بودند. متاسفانه ما قشنگی‌های زندگی را از یاد بردیم.

این بازیگر با اشاره به پیشنهادات کاری جدید خود گفت: سریال‌هایی که از نوروز به بعد به بنده پیشنهاد شده طرح کلی‌شان هم مملو از غم و درد بوده و حتی رغبت نکردم فیلمنامه‌هایشان را بخوانم. آثاری که برای جامعه ایرانی تولید می‌شود باید رنگ و لعاب داشته باشد، اما همه سریال‌ها سیاه و سفیدند و فضای خانه ماتم زده و غمگین است. این مسائل تاثیر بد در ذهن مردم می‌گذارد. اگر ما جامعه شاد، سرزنده و با انرژی می‌خواهیم باید لوکیشن‌های بد در سریال‌ها را حذف کنیم و تا حد امکان از این مسائل دور شویم.

میمنت خاطر نشان کرد: در این شرایط مردم جامعه به برنامه‌هایی چون «جوکر» خیلی نیاز دارند. باید از برنامه‌سازان شبکه نمایش خانگی ممنون باشیم که حداقل برای مردم سرگرمی به وجود آوردند. واقعا اگر شبکه‌ نمایش خانگی نبود اکنون اوضاع مردم فاجعه بود.

این بازیگر ادامه داد: احسان علیخانی برای شادی دل مردم زحمت می‌کشد و در امر برنامه‌سازی تا امروز موفق عمل کرده است، امیدوارم که تعداد برنامه‌سازان این چنینی زیاد شود. اگر هنرمندانی چون رضا عطاران، مهران مدیری، سعید آقاخانی و… به این جمع اضافه و تشویق شوند، صنعت فیلم، سریال و حتی رئالیتی‌شو دستخوش تغییراتی فوق‌العاده خواهد شد.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتی ۹/۸ ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت برترین ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نظر کاربران

    • حمید رضا

      اقای جبلی هر چه زودتر باید جای خودش رو به کسی بدهد که مردم رو بکشونه پای گیرنده واقعا این چند سال اومدن جبلی همه از صدا سیما فراری دادن کشوندن سمت ماهواره

    • ناشناس

      صداسیمای میلی عزاداری

    • ناشناس

      چه‌ کار کنند شب اول محرم کنسرت بذارن

    • ناشناس

      حرف دل مردم رو گفتید تغییر تغییر

    • نا شناس

      بابا این صدا وسیما ده ها شبکه خارجی دارد اما برای کودکان واقلیت های مذهبی در ایام محرم یگ شبکه ندارد چرا عدالت را رعایت نمی کنید این صدا وسیما ماتمکد ه شده

    • ناشناس

      حرف حق

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج