نمره ایرانی ها به پلیس
احمدی مقدم درباره نمره مردم به پلیس گفت: نمره حقیقی را مردم باید به ما بدهند اما برابر آخرین بازرسیهایی که در پنج استان کشور انجام شد نمره ما ۸۷ بود که این عدد یعنی کسب نمره ۱۷.۵ از ۲۰. این در حالی است که در بازرسی قبلی نمره پلیس ۸۲ از ۱۰۰ یعنی چیزی بین ۱۶ تا ۱۶.۵ بود.
سردار اسماعیل احمدی مقدم روز دوشنبه در نشست خبری که در حاشیه حضورش در مرکز نظارت همگانی ۱۹۷ برگزار شد، از افتتاح سامانه تصویری ۱۹۷ به منظور ایجاد رتباط چهره به چهره میان مردم و فرماندهان نیروی انتظامی خبر داد.
وی درباره مراجعاتی که در این روز به ۱۹۷ شده است، اظهار کرد: برخی از والدین و افرادی که فرزندانشان در ماموریتهای ناجا دچار آسیب شده بودند و گروههای دیگری از شهروندان در این مرکز حضور داشتند که برای پیگیری وضعیت آنان دستوراتی صادر شد.
احمدی مقدم درباره نمره مردم به پلیس اظهار کرد: نمره حقیقی را مردم باید به ما بدهند اما برابر آخرین بازرسیهایی که در پنج استان کشور انجام شد نمره ما ۸۷ بود که این عدد یعنی کسب نمره ۱۷.۵ از ۲۰. این در حالی است که در بازرسی قبلی نمره پلیس ۸۲ از ۱۰۰ یعنی چیزی بین ۱۶ تا ۱۶.۵ بود.
۷.۵ نمره سلامت سازمانی پلیس ایران
فرمانده ناجا در ادامه به بحث اندازه گیری سلامت سازمانی اشاره کرد و با بیان اینکه برابر مقیاس بین المللی و جهانی، عدد ۱۰ برای وضعیت ایده آل مشخص شده تصریح کرد: این نمره برای پلیس کشور ما بین ۷ تا ۷.۵ است که به عنوان یک موقعیت مطلوب قلمداد میشود. اما بدیهی است که ما از این وضعیت راضی نیستیم و باید همواره به سمت وضعیت ایده آل حرکت کنیم.
احمدی مقدم با بیان اینکه این نمره بالای ۹ تنها در یکی دو کشور کوچک و کم جمعیت وجود دارد، اظهار کرد: نمره زیر ۵ نیز یعنی سلامت سازمانی دچار فساد شده است.
وی درباره رعایت حقوق شهروندی و استاندارد بازداشتگاهها نیز اظهار کرد: در ارزیابی نخستین تیمی که پس از سال ۸۹ از بازداشتگاههای ما بررسی کرد، نمره ۲۵ از ۱۰۰ به ما داده شد اما در حال حاضر با توجه به پیشرفتهای انجام شده این عدد به ۸۵ ارتقا یافته و امیدواریم تا پایان برنامه این عدد را به بالاتر از ۹۰ برسانیم.
فرمانده ناجا در ادامه درباره افزایش گشت امنیت اخلاقی در حاشیه مدارس و ارتباط آن با احتمال افزایش توزیع مواد مخدر در اطراف محیطهای آموزشی خاطر نشان کرد: همواره یکی از دغدغههایی که پلیس داشته است جلوگیری از هرگونه مزاحمت و توزیع مواد مخدر برای شهروندان بوده است و در بحث مدارس نیز اولیا و مدیران مدارس از حضور مزاحمان و توزیع کنندگان مواد مخدر گلایه داشتند که به همین منظور گشتهایمان را در اطراف مدارس برای رفع دغدغه مردم افزایش دادیم.
احمدی مقدم ادامه داد: اینکه گفته میشود حاشیه مدارس به بازار مناسبی برای فروش مواد مخدر تبدیل شده است، مورد قبول ما نیست و آنرا تکذیب میکنم.
راهور در صدر انتقادات مردمی
به گزارش ایسنا ، فرمانده ناجا درباره بیشترین انتقادات مردم از زیر مجموعههای نیروی انتظامی تصریح کرد: بیشترین انتقادات از پلیس راهور بوده است. البته با توجه به اینکه این پلیس بیشترین تماس و ارتباط را با شهروندان داشته چنین موضوعی متصور است اما باید برای کاهش آن اقدام شود.
احمدی مقدم در چرایی این انتقادات نیز افزود: به عنوان مثال روزانه بیش از ۱۰۰ هزار برگ جریمه از سوی ماموران پلیس راهور صادر میشود بنابراین طبیعی است که ماموران این پلیس در معرض بیشترین انتقادات قرار بگیرند اما به طور کلی ما با برگزاری دورهها و کلاسهای استانداردسازی رفتار ماموران به دنبال کاهش این انتقادات هستیم.
معتادان ولگرد فروشندگان خرد مواد و سارقان خرد مهمترین دغدغه پلیس
به گزارش ایسنا، احمدی مقدم موضوع معتادان ولگرد، فروشندگان خرد مواد مخدر و سارقان خرد را مهمترین دغدغه پلیس در حال حاضر برشمرد و گفت: خوشبختانه با اقدامات انجام شده در قرارگاه مبارزه با سرقت موفق شدیم علاوه بر توقف افزایش وقوع چنین مواردی به کاهش یک درصدی وقوع سرقت خرد و افزایش شش درصدی کشفیات برسیم.
احمدی مقدم همچنین درباره احتمال بخشودگی جرایم رانندگی اظهار کرد: بخشودگی جرایم در اختیار ما نیست.
وی در بخش دیگری از سخنانش به بحث تخلفات ماموران پلیس اشاره کرد و کاهش این تخلفات را یکی از مهمترین اولویتهای موجود در نیروی انتظامی برشمرد و افزود: امسال و سال آینده تلاش ما این است تا تخلفات سازمانی را تا بیش از ۵۰ درصد کاهش دهیم؛ البته این هدف در حالیست که از سال ۸۳ که تعداد پروندههای تشکیل شده برای تخلفات ماموران ناجا ۴۲۰۰ فقره بود این تعداد پروندهها را در پایان سال ۹۲ به ۲۱۰۰ پرونده تقلیل دادیم.
فرمانده ناجا بهبود وضعیت معیشتی کارکنان، اعطای پاداش به پرسنل درستکار، تقویت مجموعههای ۱۹۷ و ... را از سیاستگذاریهایی دانست که در کاهش تخلفات پرسنل ناجا موثر بوده است.
۴۸ درصد تخلفات پلیس مربوط به سربازان وظیفه است
رئیس پلیس کشور ۴۸ درصد از تخلفات در حوزه پرسنل پلیس را مربوط به سربازان وظیفه دانست و گفت: از این بین ۵۴ درصد تخلفات سربازان نیز در حوزه مواد مخدر بوده است.
احمدی مقدم با اشاره به جمع آوری سربازان معتاد و استقرار آنها در محلی خاص تصریح کرد: علاوه بر ترک اعتیاد این افراد تصمیم گرفتیم تا با بهره گیری از قالبهای آموزشی از این دسته از سربازان به بهترین نحوه ممکن استفاده کنیم.
فرار از خدمت، جرم شایع در نیروی انتظامی
فرمانده نیروی انتظامی فرار پرسنل از خدمت را یکی دیگر از جرایم شایع در نیروی انتظامی برشمرد و افزود: این اقدام به دلیل فشارها و استرسهای بالای ناشی از کار رخ میدهد.
وی افزود: در همین راستا و نیز با توجه به سیاستهای افزایش جمعیت تصمیم گرفتیم تا آن دسته از پرسنل ناجا که دارای سه فرزند هستند از نقل و انتقالات سازمانی معاف شوند.
به گفته فرمانده ناجا میزان فرزندآوری پرسنل نیروی انتظامی بین سالهای ۹۰ تا ۹۲ دو برابر افزایش داشته است.
استفاده از پلیس افتخاری در طرح دریا و کنترل اغتشاشات
احمدی مقدم درباره طرح پلیس افتخاری اظهار کرد: این نوع افراد در دو گروه مورد استفاده قرار میگیرند. یکی جنبه فرهنگ سازی دارد که این افراد در ماموریتهای پلیس وارد نمیشوند اما نوع دیگر از پلیسهای افتخاری وارد عملیاتهای پلیسی شده و ماموران را در عملیاتهای مختلف نظیر کنترل اغتشاشات، طرح دریا و غیره یاری میکنند و در حوادث مختلف نیز مورد حمایتهای قضایی، حقوقی و بیمهای قرار میگیرند.
احمدی مقدم در پایان درباره تعداد معتادان نیز اظهار کرد: تعداد معتادان از ابتدای انقلاب تا کنون تغییر چندانی نداشته اما سن اعتیاد تغییراتی داشته است.
ارسال نظر