۱۴۲۵۱۰۷
۱ نظر
۳۹۳۲۷
۱ نظر
۳۹۳۲۷
پ

بازداشت یک مقام دولتی در مازندران

مدیرکل عزل شده منابع طبیعی مازندران-ساری با دستور محمد کریمی دادستان مرکز مازندران بازداشت شد.

فارس: مدیرکل عزل شده منابع طبیعی مازندران-ساری با دستور محمد کریمی دادستان مرکز مازندران بازداشت شد.

4903644

با دستور محمد کریمی دادستان مرکز مازندران، علی علوی مدیرکل منابع طبیعی مازندران-ساری بازداشت شد.

هنوز درباره جرئیات پرونده وی به صورت رسمی اظهارنظری صورت نگرفته است.

روز گذشته با دستور رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور موسی مقیمی معاون منابع طبیعی منطقه ساری به عنوان سرپرست این اداره کل منصوب شده است و علوی مدیرکل سابق از سمت خود برکنار شده بود.

همچنین محسن منصوری معاون اجرایی رئیس جمهور نیز در سفر هفته پیش هیأت دولت از برکناری ۱۰ مدیرکل در استان خبر داده بود که از همان ابتدا در گمانه زنی ها اسم علوی دیده می شد.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • انشان فارس

    چکار کرده جرمش چی هست

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج