۱۴۲۴۹۴
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

عناوین مهمترین خبرها از شب گذشته تاکنون

عناوین مهمترین خبرهای جهان از شب گذشته تا کنون به نقل از رسانه های خارجی به شرح زیر است.

خبرگزاری مهر: عناوین مهمترین خبرهای جهان از شب گذشته تا کنون به نقل از رسانه های خارجی به شرح زیر است.

-بر اثر دو انفجار انتحاری در کابل، در ساعات اولیه صبح امروز که اتوبوسهای حامل اعضای ارتش افغانستان را هدف گرفته بود دستکم شش نفر کشته شدند.

-ارتش سوریه تونلی به طول ۳۵ متر را که متعلق به گروههای تروریستی بود در دیرالزور تخریب کرد.

-"جان کری" وزیر خارجه آمریکا و همتای چینی وی امروز درخصوص بحران هنگ کنگ به بحث و رایزنی می پردازند.

- سازمان ملل اعلام کرد که بیش از نیمی از مردم سوریه نیاز شدید به کمکهای بشردوستانه دارند.

-منابع امنیتی تونس از دستگیری شش تروریست در داخل مرزهای این کشور خبر دادند.

-پارلمان لیبی اعلام کرد که خود لیبیاییها این توانایی را دارند که اختلافات داخلی موجود را حل و فصل کنند.

- بر اثر انفجار سه خودروی بمب گذاری شده در بغداد ۱۳ نفر کشته و ۴۱ نفر دیگر زخمی شدند.

-"بان کی مون" دبیر کل سازمان ملل از رژیم صهیونیستی خواست که به محاصره باریکه غزه پایان دهد.

-"بولنت آرینچ" معاون نخست وزیر ترکیه و سخنگوی دولت این کشور اعلام کرد که آغاز عملیات نظامی ترکیه علیه داعش در سوریه و عراق منوط به موافقت پارلمان است.

-وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد که ۲۳۰۰ نفر از نیروهای ویژه آمریکا موسوم به گروه مارینز در منطقه خاورمیانه مستقر خواهند شد تا در شرایط اضطراری وارد عمل شوند.

- منابع عربی از پیشروی داعش در شهر عین العرب(کوبانی) در سوریه علیرغم حملات جنگنده های ائتلاف به مواضع این گروه تروریستی در این منطقه خبر دادند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج