اکستنشن مژه کلاسیک چیست و چه تفاوتی با سایر روش ها دارد؟
اکستنشن مژه کلاسیک یک روش بسیار متداول کاشت مژه است. در این روش تار موهای مصنوعی مژه به صورت دانه دانه به تک تک مژههای طبیعی اضافه میشود.
این روش اکستنشن مژهها را پرپشتتر و بلندتر میکند و جلوه بسیار زیبا و طبیعی دارد. اکستنشن کلاسیک با سایر روشهای کاشت مژه تفاوتهای بسیار زیادی دارد و به دلیل ظاهر طبیعی، قابلیت شستشو و هزینه مقرون به صرفه اغلب زیباجویان این روش را انتخاب میکنند.
اکستنشن مژه کلاسیک چیست؟
اکستنشن مژه کلاسیک یکی از روشهای پرپشت کردن مژههاست که زیبایی بینظیری را به چشمها میبخشد. این نوع کاشت مژه فرم چشمها را تغییر میدهد و در نهایت سبب میشود چشمها زیباتر جلوه کنند. این نوع اکستنشن ظاهر بسیار طبیعی دارد و کاشت آن به افرادی که به طور طبیعی مژه پرپشت و بلند دارند، توصیه میشود.
اکستنشن مژه کلاسیک چه عنواعی دارد؟
اکستنشن مژه کلاسیک یکی از روشهای بسیار محبوب کاشت مژه است. از این تکنیک به دلیل مزایای فراوان مانند هزینه مقرون به صرفه، بلندی و پرپشت بودن، تنوع مدل و کاشت آسان استقبال بسیار زیادی میشود. مژههای مصنوعی که برای اکستنشن مژه انتخاب می شوند از مواد طبیعی مثل خز روباه، راسو، سمور یا ابریشم تولید میشوند.
انواع اکستنشن کلاسیک هم بر اساس طول در ۴ دسته کوتاه، متوسط، بلند و خیلی بلند وجود دارند. طول این مژهها بین ۵ تا ۲۵ میلیمتر متغیر بوده و هر یک در بخشهای مختلفی از پلک قرار میگیرند. مژههای کوتاه در گوشههای داخلی و مژههای بلند برای دیگر قسمتهای پلک به کار گرفته میشوند. رایجترین طول مژههای مصنوعی بین ۹ تا ۱3 میلیمتر است. برای طبیعی و زیبا شدن مژهها طول آن نباید بیشتر از 20 درصد طول مژه طبیعی شخص باشد. به طور کلی انواع اکستنشن مژه کلاسیک عبارتند از:
- اکستنشن کلاسیک طبیعی سنجابی
- اکستنشن کلاسیک قهوهای
- اکستنشن مژه پر
- کاشت مژه گربهای
- اکستنشن مژه ابریشمی
- اکستنشن مژه طبیعی
انواع اکستنشن کلاسیک بر اساس میزان فری هم به دستههای زیر تقسیم میشوند:
- فر مژه L –
- مژههای J –
- فر مژه B –
- فر مژه C –
- فر مژه D –
- فر مژه +L
اکستنشن مژه کلاسیک چگونه انجام میشود؟
در اولین گام برای انجام اکستنشن مژه کلاسیک تکنسین مژه باید طول و ضخامت مزه طبیعی را مورد بررسی قرار دهد و تار موهای مصنوعی را بر اساس آن انتخاب کند. در این روش به هر تار مژه طبیعی یک مژه مصنوعی افزده میشود. با افزودن این مژههای مصنوعی در کنار مژههای طبیعی، مژههای شما پرپشتتر، ضخیمتر، بلندتر و مشکیتر دیده میشوند. البته با توجه به سلیقه هر شخص کاشت این نوع مژه در موج، بلندی و ضخامت متفاوت است. کاشت این تارها بسته به تجربه تکنسین حدود یک ساعت و نیم تا دو ساعت به طول میانجامد. این تکنیک به جای اینکه مژههای شما را حجیم کند، یک خط مژه یکدست را به وجود میآورد که حالت و فرم زیبایی به چشمها میدهد.
مدت زمان انجام اکستنشن مژه کلاسیک چقدر است؟
در یک نگاه کلی باید بدانید مدت زمان انجام اکستنشن مژه کلاسیک به مهارت مژه کار و میزان اکستنشن مژه بستگی دارد. با یان حال باید بدانید اکستنشن مژه کلاسیک 1الی دو ساعت زمان خواهد برد.
اکستنشن مژه کلاسیک چه کاربردی دارد؟
به طور کلی میتوان گفت انجام اکستشن مژه کلاسیک میتواند شرایط زیر را برای شما فراهم کند. برخی از کاربردهای این روش مربوط به موارد زیر هستند که در ادامه آنها میپردازیم:
- درشت شدن فرم چشم
- حجیم شدن مژهها
- پررنگ شدن مژهها
- بالا رفتن ضخامت مژهها
- زیباتر شدن چشمها
- خارج کردن فرم چشم از حالت خستگی
اکستنشن مژه کلاسیک چه مزایایی نسبت به سایر روشها دارد؟
اکستنشن مژه کلاسیک به نسبت سایر روشهای اکستنشن دارای مزایی است که بهتر است در ادامه به آنها اشاره کنیم:
- قیمت مقرون به صرفه
- ظاهر طبیعیتر
- تنووع در مدل
- قابل اجرا برای انواع فرم چشم
اکستنشن مژه کلاسیک برای چه افرادی مناسب است؟
اگر شما نیز جز افرادی هستید که فرم مژه خوبی دارید اما خواستار پرپشتی و پررنگ شدن مژههای خود هستید، اکستنشن مژه کلاسیک برای شما یک روش مناسب است. همچنین باید بدانید اگر مشغلههای روزمره به شما اجازه آرایش نمیدهند، اکستشن مژه کلاسیک یک روش دائمی برای زیبایی بیشتر شما خواهد بود.
قبل از انجام اکستنشن مژه کلاسیک چه کارهایی باید انجام دهیم؟
برای رسیدن به نتایج خوب از اکستنشن مژه کلاسیک، اقدامات زیر میتواند بسیار مفید باشند:
- به یک مرکز معتبر برای کاشت مراجعه کنید
- مهرات و سابقه مزه کار را مورد بررسی قرار دهید
- قبل از کاشت مژه ها را تمیز بشویید
- از کیفیت محصولات مورد استفاده در اکستنشن مطمئن شوید
- حساسیت چشمهای خود را به مژه کار توضیح دهید
مراقبتهای لازم بعد از انجام اکستنشن مژه کلاسیک
بعد از انجام اکستنشن مژه کلاسیک، انجام اقدامات زیر مهم و ضروری است:
- تا یک روز بعد از کاشت حمام نروید
- برای شست و شوی مژهها از روشهای اصلی استفاده کنید
- تا ۲۴ ساعت از لوازم آرایشی و شیمیایی استفاده نکنید
- مژههای خود را نکشید
- از ریمل ضد آب یا ریملهای روغنی استفاده نکنید
چه کسانی بهتر است اکستنشن مژه کلاسیک انجام ندهند؟
به طور کلی افرادی که از التهاب چشمی، گل مژه، ورم ملتحمه، عفونت و بلفاریت رنج میبرند بهتر است از انجام اکستنشن مژه کلاسیک پرهیز کنند. همچنین باید بدانید اگر چشمهای حساسی دارید، اکستنشن مژه کلاسیک برای شما گزینه مناسبی نیست.
آیا اکستنشن مژه کلاسیک عوارضی دارد؟
باید بدانید اکستنشن مژه با وجود تمامی مزایا، ممکن است عوارضی نیز به همراه داشته باشد. برخی از این عوارض عبارت از موارد زیر هستند:
- احتمال عفونت چشم
- تورم چشم
- درد خفیف چشم
- سوزش پوست پلک
- قرمز شدن چشم ها
اکستنشن مژه کلاسیک چه تفاوتی با اکستنشن مژه والیوم دارد؟
اکستنشن مژه یکی از روشهای بیخطر زیبایی چشم است که در انواع مختلفی وجود دارد. انتخاب هر یک از انواع اکستنشن مژه به سلیقه مشتری، حالت چشمها، پرپشتی و بلند بودن مژهها بستگی دارد. دو نوع پرطرفدار اکستنشن مژه والیوم و کلاسیک هستند که تفاوتهای بسیاری با هم دارند. برخی از این تفاوتها عبارت از موارد زیر هستند که با معرفی آنها انتخاب را برای شما آسانتر میکنیم:
- در تکنیک اکستنشن مژه کلاسیک مژههای مصنوعی به صورت تار تار به مژه طبیعی فرد افزوده شده و حجم آن هم با توجه به پایهی مژه مشتری تعیین میشود. اما در اکستنشن مژه والیوم بیشتر از یک تار برای هر مژه طبیعی استفاده میشود.
- ضخامت اکستنشن مژه والیوم از کلاسیک کمتر است زیرا تعداد تارهای آن بیشتر است.
- روش دیگر اکستنشن مژه والیوم، مگا است که این روش هم در تعداد مژه و ضخامت با اکستنشن مژه کلاسیک و والیوم تفاوت دارد. در این روش در کنار هر تار مژه طبیعی بین ۷ تا ۹ مژه مصنوعی نازک نصب میشود. این نوع مژه نسبت به نوع کلاسیک و والیوم پرپشتتر و حجیمتر است. این تکنیک برخلاف نوع کلاسیک به افرادی که تعداد تار مژههای کم و مژههای کوتاهی دارند، پیشنهاد میشود.
اکستنشن مژه کلاسیک چه تفاوتی با اکستنشن مژه اسپایکی دارد؟
نوع دیگر اکستنشن مژه اسپایکی نام دارد که این روش هم تفاوتهای بسیاری با اکستنشن مژه کلاسیک دارد. در کاشت مژه کلاسیک، مژهها به صورت تار تار کنار مژههای طبیعی فرد کاشته میشوند. در نوع اسپایکی شیوه چسباندن مژهها بسیار متفاوت است. کاشت مژه اسپایکی یک نوع اکستنشن ترکیبی بوده که تکنسینهای کاشت آن بدون نیاز به فن سازی، مژه فرد را حجیم میکنند.
در این شیوه تارهای مژه مصنوعی در سایز دلخواه با استفاده از پنس یا موچین برداشته میشوند. پس از آن در قسمت انتهایی مژههای مصنوعی چسب میزنند، در آخر آن را کنار مژه طبیعی نصب میکنند. این نوع اکستنشن در مقایسه با نوع کلاسیک جلوه بیشتری به چشم داده و مژهها را پرپشتتر و بلندتر نشان میدهد. برای زیباتر شدن کاشت اسپایکی در لابلای هر چند تار مژه یک تار مصنوعی بلندتر و ضخیمتر از مژههای طبیعی فرد کاشته میشود. این نوع کاشت چشمها را بسیار زیبا و جذاب میکند، اما نوع کلاسیک جلوه طبیعیتری نسبت به آن دارد.
سوالات متداول
برای آشنایی بیشتر با اکستنشن مژه کلاسیک بهتر است برخی از سوالات متداول در این زمینه را مورد بررسی قرار دهیم:
اکستنشن مژه کلاسیک چه تفاوتی با کاشت مژه دارد؟
همانطور که پیشتر گفته شد،برای انجام اکستنشن مژه کلاسیک از تار مژههای مصنوعی استفاده میشود اما در کاشت مژه باید از بخش مشخصی از بدن مو برداشته شود و در پلک کاشته شود.
برای ماندگاری بیشتر اکستنشن مژه کلاسیک چه اقداماتی باید انجام دهیم؟
در صورت رعایت نکات مراقبتی و انجام دستورالعملهای لازم، میتوانید طول عمر اکستنشن مژه را بالاتر ببرید.
آیا اکستنشن مژه کلاسیک به مژههای طبیعی آسیب میزند؟
یکی از مزیتهای اصلی اکستنشن مژه کلاسیک این است که به تار موهای طبیعی مژه آسیبی نمیزند.
بعد از اکستنشن مژه کلاسیک میتوان از ریمل استفاده کرد؟
استفاده از ریمل بعد از اکستنشن مژه کلاسیک بلامانع است.
ارسال نظر