۱۴۱۰۱۷۶
۳ نظر
۱۶۱۴
۳ نظر
۱۶۱۴
پ

وضعیت جنگل‌های گلستان پس از تعطیلات نوروز

با توجه به پایان تعطیلات نوروزی سال۱۴۰۳ برخی از مسافران با ریختن زباله در طبیعت و اتش زدن چوب های درختان به محیط زیست منطقه آسیب رساندند.

ایسنا: با توجه به پایان تعطیلات نوروزی سال۱۴۰۳ برخی از مسافران با ریختن زباله در طبیعت و اتش زدن چوب های درختان به محیط زیست منطقه آسیب رساندند.

این بی توجهی ها باعث شده جنگل های گرگان پر از زباله شود و یادگار خوبی را از برخی مسافران  در طبیعت زیبای خود نداشته باشند.

photo_2024-04-02_14-58-31

photo_2024-04-02_14-58-33

photo_2024-04-02_14-58-34

photo_2024-04-02_14-58-36

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • میدونی چرا هستم

    جدا از رعایت نکردن مردم که فاجعه س و فقط خودشون رو در نظر میگیرن و گور بابای بقیه.دریغ از دوتا سطل زباله تو این گونه مکانها.تویی که میری این جاها بی شک با وسیله میری،میمیری موقع رفتن نایلون زباله ت رو گوشه صندوق عقبت یا... بزاری و اولین سطل زباله خالیش کنی؟

  • ناشناس

    شعور و تربیت خانوادگی نباشه همینه

  • ناشناس

    مردمان نفرت انگیز

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج