انتقاد هاشمی از مواضع دوگانه با ۲ دولت اخیر
آیتالله هاشمی رفسنجانی در پاسخ به مطالبات سیاسی دانشجویان و گله آنان از شرایط سیاسی کشور و مانعتراشی در کارهای دولت، گفت: کسانی که دولت سابق را با همه خرابکاریها، قدّیس میخواندند، امروز در مقابل هر اقدام مؤثر دولت جدید، موضع میگیرند.
آیتالله هاشمی رفسنجانی در پاسخ به مطالبات سیاسی دانشجویان و گله آنان از شرایط سیاسی کشور و مانعتراشی در کارهای دولت، گفت: کسانی که دولت سابق را با همه خرابکاریها، قدّیس میخواندند، امروز در مقابل هر اقدام مؤثر دولت جدید، موضع میگیرند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، سیاست خارجی را از موفقیتهای دولت یازدهم خواند و گفت: این برنامه بر اساس تعالیم پیامبر اسلام است که در آن شرایط برای احقاق حقوق مسلمین با مشرکان مذاکره میکرد.
وی ترس و نگرانی عدهای از مذاکرات دولت با جهانیان را برخاسته از نگاه باندی و جناحی به منافع ملی خواند و گفت: اگر به منطق و استدلال زبان انقلاب اعتقاد و ایمان داریم، چرا باید پیشاپیش از مذاکرهی با دیگران بترسیم.
آیتالله هاشمی رفسنجانی با تشریح مقاطع مختلف جنگ و دخالتهای نظامی ابرقدرتها گفت: هر وقت جبههی ایران رونق میگرفت و عملیاتی سرنوشت ساز انجام میشد، حامیان صدام دستپاچه میشدند که جنگ نفتکشها و حضور نظامی آمریکا در منطقه و مقابلهی صریح با ایران بارزترین نمونهی آن است.
ایشان افزود: برای تقویت روحیهی شکسته ارتش بعث ابایی نداشتند که هواپیمای مسافربری را در آسمان ساقط و مسافران غیرنظامی بیگناه را شهید کنند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان چرایی و چگونگی تدوین قطعنامه ۵۹۸ و یادآوری تلاشهای دیپلماتیک در اصلاح بندهای آن، گفت: سرانجام با تحرکات نظامی و سیاسی، حق ایران در سازمان مللی ثبت شد که اعضای آن در همه مراحل جنگ از حامیان حزب بعث بودند.
ایشان با تأکید بر پیروزیهای سیاسی و نظامی ایران در ماههای پایانی جنگ و تبعات آن در سال های بعد، افزود: عراق را با اشغال نظامی نگرفتیم اما امروز دل مردم عراق با ایران است.
آیتالله هاشمی رفسنجانی سرنوشت صدام، ارتش بعث، منافقین که ستون پنجم عراق بودند و گرفتاریهای نیروهای آمریکایی در عراق را برای همگان درسآموز خواند و تأکید کرد: اقتدار جمهوری اسلامی که براساس تعالیم راستین اسلام و اهل بیت(ع) است، پیروزی را براساس وعدههای الهی نصیب ایران کرده است.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، تقاضاهای بیشمار دولتهای غربی برای سفر به ایران و ملاقات با دکتر روحانی در سازمان ملل را نشانهای دیگر از جایگاه ایران در نظام دیپلماسی بینالمللی دانست و گفت: همگان میدانند ایرانیان مردمی صلحجو و با استعدادند و اگر در موقعیتی برابر و برپایهی عزت، حکمت و مصلحت با ایران برخورد کنند به دستاوردهای سیاسی و اقتصادی میرسند.
ارسال نظر