رپورتاژ آگهی
بررسی مهمترین تفاوت های مایکروفر، سولاردام و فر توکار
امروزه آشپزخانههای مدرن با انبوهی از انتخابها برای پخت و پز مواد غذایی روبرو هستند. مایکروفر، سولاردام و فر توکار از جمله این انتخابها به شمار میروند. هرکدام از این وسایل از نظر عملکرد، روشهای پخت و پز و حتی بهرهوری انرژی تفاوت زیادی دارند.
امروزه آشپزخانههای مدرن با انبوهی از انتخابها برای پخت و پز مواد غذایی روبرو هستند. مایکروفر، سولاردام و فر توکار از جمله این انتخابها به شمار میروند. هرکدام از این وسایل از نظر عملکرد، روشهای پخت و پز و حتی بهرهوری انرژی تفاوت زیادی دارند. شناخت این تفاوتها برای تصمیمگیری آگاهانه هنگام خرید اجاق مناسب آشپزخانه ضروری به نظر میرسد. اما بهراستی مهمترین تفاوت های مایکروفر، سولاردام و فر توکار چیست؟
سولاردم یا ماکروفر؟
فناوری پخت سریع به بخش جداییناپذیر از زندگی سریع امروزی تبدیل شده است. کارکرد اصلی ماکروفرهای معمولی را باید گرم کردن مجدد غذاهای سرد شده در یخچال دانست. اما ماکروفرهای جدیدتر، برای پخت انواع غذاها نیز مناسب هستند. سولاردام نمونه خوبی از این محصولات جدید است که فراتر از یک ماکروفر معمولی عمل میکند.
مهمترین ویژگی سولاردام چیست؟ سولاردم با استفاده از انرژی امواج میکرو برای گرم کردن غذا میتواند این کار را بهتر و سریعتر انجام دهد. به طوری که تمامی بخشهای غذای گرم شده کاملا با حرارت یکنواخت تحویل داده میشود. همچنین با داشتن حالت پخت ترکیبی کانوکشن و مایکروویو به صورت همزمان، گریل و هیتر زغالی چند قدم فراتر از ماکروفر میرود. ضمنا سولاردام از انواع سنسورهای تشخیص دما، رطوبت و وزن غذا برخوردار است.
ماکروفر یا مایکروویو؟
اکثر مردم در تشخیص تفاوت های مایکروفر، سولاردام و فر توکار مشکل دارند. اما اشتباه گرفتن ماکروفر و مایکروویو امری بسیار رایجتر است. تمایز مهم و اصلی بین ماکروفر و مایکروویو در مکانیسم گرمایش آنها نهفته است. اجاقهای مایکروویو از عناصر و پرتوهایی به همین نام برای گرم کردن غذا استفاده میکنند. آنها امواج کوتاهی تولید میکنند که فرآیند پخت و پز را به میزان قابل توجهی تسریع میبخشد.
تشعشعات مایکروویو شکلی از تابش الکترومغناطیسی هستند که طولموجهایی از یک متر تا یک میلیمتر را در بر میگیرد. این طولموجها قادر به ایجاد فرکانسهایی از ۳۰۰ مگاهرتز تا ۳۰۰ گیگاهرتز هستند؛ طولموجهای کوتاه که در گرم کردن غذا تاثیر بسیار خوبی دارند.
در مقابل، ماکروفرها برای گرم کردن غذا صرفا به عناصر و المنتهای گرمایش متکی هستند. بنابراین به زمان بیشتری برای گرم کردن غذا نیاز دارند. در ضمن توجه به این نکته ضروری است که مایکروویوها منحصرا برای مقاصد گرمایش غذا طراحی شدهاند. در حالی که اجاقهای ماکروفر قابلیت پخت و پز همهکاره را هم ارائه میدهند.
فر توکار برقی یا ماکروفر؟
در ادامه بررسی تفاوت های مایکروفر، سولاردام و فر توکار به مقایسه فر توکار برقی یا ماکروفر میپردازیم. فر برقی توکار معمولا ظرفیت پخت بیشتری را در مقایسه با اجاقهای ماکروفر ارائه میدهد. ضمنا برای پخت و پز، کباب کردن و سایر روشهای آشپزی که نیازمند کنترل دقیق دما هستند، مناسبتر است. بنابراین اگر از پختن غذاهای متنوع لذت میبرید و به فضای کافی برای تهیه وعدههای غذایی بزرگتر نیاز دارید، خرید یک فر برقی توکار ممکن است انتخاب بهتری باشد.
از طرف دیگر، ماکروفر برای گرم کردن سریع، یخزدایی و تهیه غذاهای فوری عالی است. مایکروفر برای افراد پرمشغله یا کسانی مناسب است که زمان پخت سریعتر را ترجیح میدهند. علاوه بر این، مایکروفرها اغلب ویژگیهایی مانند برنامههای پخت پیشفرض دارند که آنها را برای استفاده روزانه کاربران مناسبتر میسازد.
به طور کلی، در هنگام تصمیمگیری بین خرید فر برقی توکار و ماکروفر باید عادات آشپزی، فضای موجود و سبک زندگی خود را مدنظر قرار دهید. در صورت امکان، میتوانید خرید یک سولاردام را در نظر بگیرید. چرا که ویژگیهای برتر هر دو اجاق پخت و پز را در قالب یک دستگاه ارائه میدهد.
بررسی ویژگی های دستگاه های ماکروفر، سولاردام و فر توکار
برای شناخت هرچه بهتر تفاوت های مایکروفر، سولاردام و فر توکار باید ویژگیهای هرکدام را بشناسیم.
مایکروفر
- مکانیسم پخت: مایکروفرها از مکانیسم پخت حرارت تولید شده توسط المنتهای گرمایشی استفاده میکنند.
- سرعت: مایکروفرها به خاطر سرعت بالای خود در مقایسه با اجاقهای معمولی شهرت دارند. آنها غذا را بهسرعت گرم میکنند و روش آشپزی پرسرعتتری دارند.
- کیفیت پخت و پز: مایکروفر بیشتر برای کارهایی مانند گرم کردن مجدد غذا، یخزدایی و پختن سریع انواع خاصی از غذاها مناسب است. بنابراین ممکن است بافت یا طعم مشابه فرهای معمولی را برای غذاهای خاص تولید نکند.
- ایمنی: برای کار با مایکروفرها باید ملاحظات ایمنی خاصی مانند استفاده از ظروف ایمن در مایکروویو و اجتناب از کاربرد ظروف فلزی را رعایت کرد.
سولاردام
- مکانیسم پخت: مکانیسم پخت در سولاردام تلفیقی از امواج مایکروویو و عناصر گرمایشی است. بنابراین روش پخت مایکروویو و اجاقهای سنتی را با هم ترکیب میکند.
- کارایی: اجاقهای سولاردام به دلیل حسگرها و اینورتر هوشمند خود، انرژی کمتری مصرف میکنند. همچنین سرعت بالای پخت در مایکروویو را با پخت یکنواخت فرها ترکیب میکنند.
- اندازه و طراحی: سولاردامها معمولا در اندازههای بزرگتر نسبت به مایکروفر تولید میشوند. همچنین طراحی زیباتری دارند و دربهای آنها از بالا به پایین باز میشود.
فر توکار
- مکانیسم پخت: فر توکار از عناصر گرمایشی اعم از برقی یا گازی برای پخت غذا از طریق ایجاد گرمای همرفتی یا تابشی استفاده میکند.
- کنترل دما: فعلهای توکار اغلب کنترل دقیقه، دما و حالتهای گوناگون پخت مانند کانوکشن، کباب کردن و گریل را ارائه میدهند.
- ظرفیت پخت و پز: در اندازههای مختلف برای پاسخ به نیازهای گوناگون تولید میشوند. با این حال، معمولا ظرفیت آنها نسبت به سولاردام و بهخصوص مایکروفر بیشتر است.
- طراحی: فر توکار را میتوان مستقیما در کابینت یا دیوارهای آشپزخانه نصب کرد. بنابراین به طور یکپارچه در دکور و ساختار آشپزخانه ادغام میشود. همچنین میتوانند با سایر لوازم توکار مانند یخچال، فریزر، ماشین ظرفشویی و غیره ست شود.
به طور کلی تفاوت های مایکروفر، سولاردام و فر توکار را میتوان در راحتی مایکروفر، ترکیبی بودن سولاردام و تطبیقپذیری فر توکار خلاصه کرد. برای تعمیرات سولاردام، مایکروفر و فر حتما از متخصصان امر کمک بگیرید.
بررسی ارزش خرید سولاردام، ماکروفر و فر تو کار
پس از شناخت تفاوت های مایکروفر، سولاردام و فر توکار میتوان به ارزش خرید هرکدام پی برد. با این حال، خرید هرکدام به ترجیحات شخصی و نیازهای خاص آشپزی هر فرد بستگی دارد.
مایکروفر معمولا مقرون به صرفهترین گزینه است. این محصول انتخاب خوبی برای گرم کردن مجدد و یخزدایی مواد غذایی محسوب میشود. با این حال، نمیتوان از آنها برای کارهای پخت و پز پیچیدهتر یا دستیابی به بافتهای ترد و رنگهای قهوهای و طلایی در غذاها استفاده کرد.
از سوی دیگر، اجاقهای سولاردام تمام ویژگیهای مایکروفر را با امکانات وسیعتر پخت و پز مانند کباب کردن غذاها ترکیب میکنند. به همین دلیل، سولاردامها گرانتر از مایکروفرها هستند و خرید آنها به بودجه بیشتری نیاز دارد.
درنهایت، فرهای توکار گرانترین گزینه هستند. اما بالاترین سطح دقت و کنترل را در پخت و پز ارائه میدهند. آنها در سبکها و اندازههای مختلف ازجمله گازی و برقی یا دو نفره تا چند نفره قابل خرید هستند. به طور کلی، فرهای توکار ارزش خرید بالایی برای افراد علاقهمند به آشپزی و پخت و پز مکرر دارند. علاوه بر این، ظاهری مدرن و جذاب به آشپزخانه شیک و مدرن شما میبخشند. لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر به مقالات سولاردام مراجعه کنید.
سوالات متداول
۱. کدام دستگاه اقتصادی تر است: سولاردام، ماکروفر یا فر توکار؟
مطمئنا خرید یک ماکروفر نسبت به سولاردام یا فر توکار، برای شما اقتصادیتر و مقرون به صرفهتر خواهد بود.
۲. با کدام دستگاه می توان غذاهای متنوع تری پخت؟
مطمئنا با یک فر توکار یا سولاردام میتوان غذاهای متنوعتری را نسبت به یک ماکروفر پخت.
ارسال نظر