۱۴۰۳۶۴۴
۶ نظر
۱۲۲۹
۶ نظر
۱۲۲۹
پ

پروژه بلند پروازانه عربستان که همه را به وجد خواهد آورد

ابرپروژه معماری بعدی عربستان، برجی به ارتفاع ۲ کیلومتر است که در صورت ساخت، به بلندترین آسمان‌خراش جهان تبدیل خواهد شد.

خبرآنلاین: ابرپروژه معماری بعدی عربستان، برجی به ارتفاع ۲ کیلومتر است که در صورت ساخت، به بلندترین آسمان‌خراش جهان تبدیل خواهد شد.

پروژه بعدی عربستان: ساخت بلندترین برج جهان با ارتفاع باورنکردنی ۲ کیلومتر

گزارشی جدید حاکی از آن است که عربستان سعودی در حال برنامه‌ریزی یکی از بلندپروازانه‌ترین پروژه‌های معماری جهان تا به امروز است: آسمان‌خراشی چندین میلیارد دلاری که به حداکثر ارتفاع باورنکردنی دو کیلومتر می‌رسد.

طبق گزارش مجله معماری معتبر بریتانیایی آرکیتکتس ژورنال، شرکت معماری بریتانیایی فاستر اند پارتنرز، برنده‌ی مناقصه‌ی طراحی ساختمان مرتفع بعدی عربستان شده است. با فرض اینکه همه چیز واقعا طبق برنامه پیش برود، این آسمان‌خراش از برج خلیفه دبی که با ارتفاع ۸۲۹٫۸ متر عنوان بلندترین ساختمان جهان را در اختیار دارد، با اختلاف زیاد پیشی خواهد گرفت.

حتی برج در دست ساخت جده که به‌زودی به بلندترین ساختمان جهان تبدیل خواهد شد، فقط نصف آسمان‌خراش جاه‌طلبانه ارتفاع دارد. این ساختمان همچنین در هنگام تکمیل بیش از چهار برابر بلندتر از برج میلاد تهران خواهد بود.

اگر آسمان‌خراش جدید عربستان واقعا به ارتفاع دو کیلومتر برسد، با اختلاف حیرت‌انگیز از آسمان‌خراش‌های کنونی بلندتر خواهد شد.

گزارش جدید همچنین می‌گوید آسمان‌خراش جدید در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی ملک خالد ساخته خواهد شد. این فرودگاه که در شمال ریاض، پایتخت عربستان سعودی قرار دارد، هم‌اکنون در دست توسعه به‌وسیله‌ی فاستر اند پارتنرز است.

فعلا به جز ارتفاع خارق‌العاده و موقعیت جغرافیایی، اطلاعات بیشتری از برج یادشده افشا نشده است. موانع احتمالی زیادی بر سر راه این پروژه وجود دارد. برای مثال، فشار باد در چنین ارتفاعی به شدت بالا خواهد بود و حتی خود زمین نیز ممکن است به سختی بتواند وزن عظیم سازه را تحمل کند. از سوی دیگر، هزینه‌ی ساخت چنین آسمان‌خراشی نجومی خواهد بود.

دلایل زیادی برای بدبینی به آسمان‌خراش دو کیلومتری وجود دارد؛ اما از آنجا که عربستان هم‌اکنون چندین ابرپروژه‌ی دیگر را پیش می‌برد، ظاهرا عزم جدی برای مدرن‌سازی چهره‌ی خود دارد. آسمان‌خراشی مکعبی و باشگاهی انحصاری به شکل یک بیرون‌زدگی صخره‌ای در دل بیابان، فقط چند نمونه‌ی دیگر از پروژه‌های معماری در دست توسعه‌ی عربستان هستند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    یک کشور بادیه نشین به کجا رسید و ایران متمدن به کجا

  • ناشناس

    افسوس وصد افسوس

  • ناشناس

    روزی ۱۰ ملیون بشکه نفت وگردشگران وزایران مکه ومدینه وجپعیت زیر ۳۰ ملیون ودعای حضرت ابراهیم ع واجابت خالق لم یزال نتیجه اباد شدن کشور است

  • غلومی

    چون کشورمامرده پرستی می کنه ولی عربستان برای ملتی که نفس می کشدهزینه می کند

  • ناشناس

    شنیدم تو ایران هم صف گوشت منجمد کیلومتری شده، به احترام کفایت و کارامدی مسئولین همه کلاهاتونو از سر بردارید

  • بدون نام

    برای ساخت این ابر پروژه زمینی به وسعت سیصد متر در چهار صد متر کاملاً بتن ریزی شده نیاز است

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج