۱۴۰۲۰۷۲
۱۰۹۴
۱۰۹۴
پ

تصاویری از پرتاب کمک‌های غذایی آمریکا در غزه

سه فروند هواپیمای سی ۱۳۰ ارتش امریکا با پرواز در آسمان غزه، ۳۵ هزار وعده غذایی آماده را برای مردم غزه، از بالا پرتاب کردند. بسته‌ها در خط ساحلی منطقه غزه پرتاب شدند.

 عصرایران: سه فروند هواپیمای سی ۱۳۰ ارتش امریکا با پرواز در آسمان غزه، ۳۵ هزار وعده غذایی آماده را برای مردم غزه، از بالا پرتاب کردند. بسته‌ها در خط ساحلی منطقه غزه پرتاب شدند.

قبل از این، نیروی هوایی اردن، مصر، فرانسه و امارات نیز دست به اقدامات مشابه زده بودند. مقامات امریکایی گفته اند این اقدام با هدف رساندن کمک‌های غذایی به منطقه غزه صورت می‌گیرد. اهالی این منطقه با گرسنگی شدید و کمبود و قحطی غذا روبه رو هستند. اسرائیل به شدت ورود غذا و کمک‌های انسانی به غزه را محدود کرده است.

امریکا مهمترین حامی اسرائیل در حمله نظامی به غزه است. امریکا تاکنون ۳ مرتبه طرح‌های پیشنهادی برای آتش بس در غزه را در شورای امنیت سازمان ملل متحد وتو کرده است.

تصاویری از پرتاب کمک‌های غذایی آمریکا در غزه

جو بایدن رئیس دولت امریکا قبل از این گفته بود این کشور قصد دارد کمک‌های غذایی را برای مردم غزه به شیوه پرتاب هوایی بفرستد. این خبر یک روز بعد از آن اعلام شد که بیش از ۱۰۰ فلسطینی در صف دریافت غذا در غزه، به ضرب گلوله ارتش اسرائیل کشته شدند.

در این شیوه هواپیما‌های باری ارتش محموله‌های کمک را به وسیله چتر در آسمان پرتاب می‌کنند تا در زمین، افراد این کمک‌ها را دریافت کنند. برای اولین بار ارتش اردن با این شیوه برای مردم غزه کمک ارسال کرد. تاکنون نیروی هوایی اردن، مصر، فرانسه و امارات بار‌ها به این شیوه برای مردم غزه کمک ارسال کردند.

منطقه غزه با جمعیت ۲.۳ میلیون نفری در محاصره کامل است. ارتش اسرائیل تنها اجازه ورود محدود مواد غذایی و کمک‌های انسان دوستانه به غزه را می‌دهد. به همین دلیل، غزه هم اکنون با قحطی و گرسنگی شدید روبه رو هستند.

تصاویری از پرتاب کمک‌های غذایی آمریکا در غزه

منطقه غزه از سه طرف در محاصره ارتش اسرائیل است. در مرز غزه و مصر هم امکان ورود کالا بدون اجازه اسرائیل ممکن نیست. به همین دلیل کشور‌ها به دنبال رساندن کمک به غزه از طریق پرتاب هوایی هستند.

بایدن گفت پرتاب هوایی آمریکا در روز‌های آینده انجام خواهد شد. او البته به جزئیات بیشتری ارائه نکرد. جو بایدن به خبرنگاران گفت: "ما باید کار‌های بیشتری انجام دهیم. امریکا کار‌های بیشتری انجام خواهد داد... کمک‌هایی که به غزه می‌رسد به هیچ وجه کافی نیست. "

"جان کربی" سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید گفت پرتاب هوایی کمک ها، به یک «تلاش پایدار» تبدیل خواهد شد. وی افزود که اولین پرتاب هوایی احتمالاً شامل غذا‌های آماده خواهد بود. کربی گفت: "این فقط برای یک بار نخواهد بود. "

تصاویری از پرتاب کمک‌های غذایی آمریکا در غزه

جو بایدن به خبرنگاران گفت که ایالات متحده امریکا همچنین در حال بررسی امکان باز کردن یک کریدور دریایی برای ارسال مقادیر زیادی کمک به غزه است. دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد اعلام کرد ۵۷۶ هزار نفر در نوار غزه یا یک چهارم جمعیت نوار غزه در یک قدمی قحطی قرار دارند.

مقامات بهداشتی غزه روز پنجشنبه گفتند نیرو‌های اسرائیلی بیش از ۱۰۰ نفر را هنگام تلاش برای رسیدن به یک کاروان امدادی در نزدیکی شهر غزه کشتند.

اسرائیل گفت که بیشتر این مرگ و میر‌ها ناشی ازدحام جمعیت و زیرگرفته شدن از سوی کامیون‌ها جان باختند. یک مقام اسرائیلی همچنین گفت نیرو‌های ارتش اسرائیل «در پاسخی محدود» به جمعیتی که سربازان احساس می‌کردند آن‌ها را تهدید می‌کنند، تیراندازی کردند.

مردم غزه برای زنده ماندن از علوفه دام و برگ‌های آلوئه ورا تغذیه می‌کنند. تیم‌های پزشکی گفتند کودکان در بیمارستان‌ها به دلیل سوء تغذیه و کم آبی جان خود را از دست می‌دهند.

سازمان ملل می‌گوید برای ارسال کمک به غزه با "موانع عظیم" روبرو است. اگرچه هنوز مشخص نیست ارتش امریکا از چه نوع هواپیمایی برای ایردراپ (پرتاب هوایی) استفاده می‌کند، اما هواپیما‌های C-۱۷ و C-۱۳۰ برای این ماموریت مناسب هستند.

"دیوید دپتولا" ژنرال بازنشسته نیروی هوایی ایالات متحده امریکا که قبلاً منطقه پرواز ممنوع بر فراز شمال عراق را فرماندهی می‌کرد، گفت که ارتش ایالات متحده می‌تواند به طور مؤثری پرتاب هوایی انجام دهد. او به رویترز گفت: «آن‌ها در این زمینه با تجربه هستند... چالش‌های زیادی با جزئیات زیاد وجود دارد. اما هیچ چیز غیرقابل حل نیست.»

پرتاب هوایی بسته‌های مواد غذایی در غزه - آرشیوی

تصاویری از پرتاب کمک‌های غذایی آمریکا در غزه

یک مقام آمریکایی که نخواست نامش فاش شود، گفت که این پرتاب هوایی تأثیر محدودی در کاهش رنج ساکنان غزه خواهد داشت.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه تنها باز کردن مرز‌های زمینی می‌تواند تاثیر قابل توجهی داشته باشد، افزود: " پرتاب هوایی این مشکل را از ریشه حل نمی‌کند. "

این مقام افزود: مشکل دیگر این است که ایالات متحده نمی‌تواند تضمین کند که کمک‌ها به سادگی به دست حماس نمی‌رسد، زیرا واشنگتن در آنجا نیروی زمینی ندارد.

ریچارد گوان، مدیر گروه بین‌المللی بحران در سازمان ملل، گفت: کارکنان بشردوستانه همیشه از این شکایت می‌کنند که پرتاب‌های هوایی فقط فرصتی برای خودنمایی است، اما راه ضعیفی برای رساندن کمک است. وی افزود که تنها راه برای رساندن کمک‌های کافی از طریق کاروان‌های امدادی زمینی است که آتش بس را دنبال می‌کنند.

او ادامه داد: می‌توان گفت وضعیت در غزه اکنون به قدری بد است که هرگونه تدارکات اضافی حداقل مقداری از رنج را کاهش می‌دهد. اما این در بهترین حالت یک اقدام کمکی موقت است. جان کربی در کاخ سفید اذعان کرد به دلیل تراکم جمعیت و درگیری‌های مداوم، پرتاب هوایی در غزه "بسیار دشوار" است.

پرتاب هوایی کمک برای مردم غزه توسط نیروی هوایی اردن

تصاویری از پرتاب کمک‌های غذایی آمریکا در غزه

ماه‌هاست که ایالات متحده از اسرائیل می‌خواهد اجازه دهد کمک‌های بیشتری به غزه بدهد، چیزی که اسرائیل با آن مخالفت کرده است.

کربی خاطرنشان کرد که اسرائیل با پرتاب تجهیزات به غزه آزمایش کرده است و از عملیات آمریکا برای انجام این کار حمایت می‌کند.

یک مقام اسرائیلی در واشنگتن گفت: «ما از عملیات پرتاب هوایی بشردوستانه آگاه هستیم». این مقام که نخواست نامش فاش شود، به این سوال پاسخ نداد که آیا ایالات متحده قبلاً از اسرائیل درخواست مجوز برای پرتاب هواپیما کرده است یا تلاش‌ها را با آن هماهنگ می‌کند.

بایدن که گاف هایش زیاد است، دو بار به اشتباه غزه را اوکراین نامید. دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد اعلام کرد که در روز جمعه برای اولین بار در بیش از یک هفته گذشته سازمان ملل دارو، واکسن و سوخت را به بیمارستان الشفا در شهر غزه تحویل داد.

برنامه جهانی غذا ۱۰ روز پیش اعلام کرد که به طور موقت ارسال کمک‌های غذایی به شمال غزه را تا زمانی که شرایط در این منطقه اجازه توزیع ایمن آن را بدهد، متوقف کرده است.

سازمان آنروا (وابسته به سازمان ملل متحد) روز جمعه اعلام کرد در ماه فوریه (ماه گذشته) به طور متوسط ​​روزانه ۹۷ کامیون وارد غزه می‌شود. در حالی که در ژانویه حدود ۱۵۰ کامیون در روز وارد غزه می‌شود. این سازمان افزود: "تعداد کامیون‌هایی که وارد غزه می‌شوند بسیار کمتر از هدف ۵۰۰ کامیون در روز است. "

ایردراپ (پرتاب هوایی) کمک چگونه موفق خواهد شد؟

ایالات متحده امریکا از هواپیما‌های نظامی برای ارسال تدارکات بر فراز غزه استفاده خواهد کرد. اگرچه مشخص نیست که چه نوع هواپیمای مورد استفاده قرار خواهد گرفت، اما C-۱۷ و C-۱۳۰ برای این ماموریت مناسب هستند.

سربازان روی زمین کمک‌ها را روی قفسه‌هایی بار می‌کنند. سپس روی هواپیما بارگیری می‌شوند و در جای خود محکم می‌شوند.

هنگامی که هواپیما بر فراز منطقه مشخص است، قفل نگهدارنده قفسه‌ها در جای خود آزاد می‌شود و با کمک چتر نجات متصل به سکوی قفسه بندی، آن‌ها را به زمین می‌اندازند.

* خطرات چیست؟

در حالی که ارتش می‌تواند الگو‌های آب و هوا را از قبل نظارت کند، باد نقش بزرگی در اطمینان از فرود کمک‌ها در جایی که باید فرود بیاید نقش ایفا می‌کند. کلیپ‌های ویدیویی در رسانه‌های اجتماعی نشان می‌دهد سرنوشت برخی از کمک‌های پرتاب هوایی کشور‌های دیگر در غزه، به دریا ختم می‌شود.

غزه پرجمعیت است و مقامات می‌گویند اطمینان از رسیدن کمک‌ها به مردمی که به آن نیاز دارند دشوار خواهد بود. جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید گفت: انجام یک پرتاب هوایی در محیط شلوغی مانند غزه بسیار دشوار است.

مقامات همچنین می‌گویند که بدون حضور نظامی آمریکا در زمین، هیچ تضمینی وجود ندارد که کمک‌ها به دست جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) نرسد.

* عملیات‌های گذشته پرتاب هوایی امریکا

هر ساله در طول کریسمس، ایالات متحده کمک‌های بشردوستانه را به جزایر دورافتاده در اقیانوس آرام در تلاشی به نام "عملیات کریسمس قطره" می‌اندازد.

در سال ۲۰۱۴، زمانی که جنگجویان داعش، غیرنظامیان را محاصره کردند، ارتش ایالات متحده امریکا کمک‌های هوایی را به شمال عراق پرتاب کرد. در آن چند ماه، بیش از ۱۰۰ هزار وعده غذایی و ۹۶ هزار بطری آب از طریق پرتاب هوایی، ارائه شد.

جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا روز جمعه به خبرنگاران گفت که ایالات متحده امریکا همچنین در حال بررسی امکان باز کردن یک کریدور دریایی برای ارسال مقادیر زیادی کمک به غزه است.

یک مقام آمریکایی گفت که یکی از گزینه‌های احتمالی ارسال این کمک‌ها از طریق دریا از قبرس است که در حدود ۲۱۰ مایل دریایی از ساحل غزه در دریای مدیترانه قرار دارد.

این مقام با بیان اینکه هیچ تصمیمی در مورد مشارکت نظامی در چنین عملیاتی گرفته نشده است، افزود اسرائیلی‌ها از گزینه پل دریایی بسیار استقبال می‌کنند.

 

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج