چرا ایرانیها زیاد گول میخورند؟
صبح شده، ولی نه از درخت سکه خبری هست و نه از اصل سکههای پینوکیو. درست مثل ماجرای بورس، موسسات مالی و اعتباری غیرمجاز، جریان پیشفروش آپارتمان، فروش سهام پدیده شاندیز و... آدمهای زیادی پول و سرمایه تمام عمرشان را از دست دادهاند.
فرارو: صبح شده، ولی نه از درخت سکه خبری هست و نه از اصل سکههای پینوکیو. درست مثل ماجرای بورس، موسسات مالی و اعتباری غیرمجاز، جریان پیشفروش آپارتمان، فروش سهام پدیده شاندیز و... آدمهای زیادی پول و سرمایه تمام عمرشان را از دست دادهاند. شاید تعدد اتفاقات مشابه و تکرر وقوع آنها با رتبه سواد مالی ایرانیها ارتباط داشته باشد.
نمره سواد مالی مردم ایران براساس یک ردهبندی جهانی ۲۰ درصد عنوان شده که باعث میشود کشورمان از بین ۱۴۳ کشور جهان، رتبه ۱۳۰ را بهدست بیاورد. بالاترین رتبه یعنی ۷۱ درصد متعلق به کشورهای دانمارک، نروژ و سوئد است.
نخستین پیمایش سواد مالی ایرانیان که در داخل کشور انجام شده، نمره افراد بالای ۱۸ سال کشور را ۳۵ درصد نشان میدهد. بالاترین نمره سواد مالی در پیمایش کشوری به استان تهران تعلق دارد و استانهای اصفهان، فارس و آذربایجانشرقی به ترتیب در رتبههای بعدی قرار میگیرند. کمترین نمره سواد مالی در استانهای ایلام، کرمانشاه و چهارمحال و بختیاری گزارش شده است.
نظر کاربران
طمع
طمع
طمع
نظارت ضعیف و طمع زیاد مردم
علتفضایبستهکشوربرایسرمایهگذاریهای
سالمودستهایالودهوجملگیوابستهکهتمام
زوایایاقتصادرابدستگرفتهاند.
تمام این کلاه برداری ها با استفاده از حس طمع کاری مردم انجام میشه
در همه کشورها محصولات نمایندگان رسمی دارند و به برکت تحریم ما از همه چی محروم هستیم و نظارت ضعیف دستگاه های نظارتی که فقط در امور خاصی وارد می شوند
عدم برخورد نهادهای نظارتی این امنیت را بوجود آورده که راحت کلاه مردم را بردارن
حرص حسادت طمع بیرحمی نادانی وبه قول خودشون زرنگی وحق خوری
برای اینکه گول زن زیاد شده
چون يکی من خودم دنيا رو تمیز میبینم دلمون پاکه
در واقع به دلایل مختلف
برای اینکه گرانی واقتصاد روبه پا نیست می گویند ارزانتر بخرم وزود گول می خورند از قیمت پایین وسود زیاد
وقتی نابرابری در جامعه زیاد میشه ،مردم برای رسیدن به پله های بالاتر زندگی مجبورن دست به ریسکهای پر خطر بزنن
برای فرار و نجات از این نکبت و مصیبتی که در آن گرفتار شده اند به هر چیزی دست می اندازند برای نجات خودشان