معرفی انواع پنیر پیتزا و فست فود؛ کشدار و لذیذ
روح اصلی یک پیتزای خوشمزه و لذیذ به شمار میرود. با انتخاب درست نوع پنیر میتوان طعم، بافت و ظاهر پیتزا را به سطح بالاتری ارتقا داد
دیجی کالامگ: پنیر، روح اصلی یک پیتزای خوشمزه و لذیذ به شمار میرود. با انتخاب درست نوع پنیر میتوان طعم، بافت و ظاهر پیتزا را به سطح بالاتری ارتقا داد. در این مقاله، ضمن معرفی انواع پنیر پیتزا و فستفود، ویژگیهای هر کدام از جمله طعم، بافت، روش تولید و کاربرد هر یک را بررسی میکنیم تا بتوانیم انتخاب بهتری برای درست کردن یک پیتزای خانگی خوشمزه داشته باشیم.
بررسی ۱۰ مدل از انواع پنیر پیتزا و فست فود موجود در جهان
عوامل زیادی در تهیه یک پیتزای خوشمزه و لذیذ نقش دارند، اما راز اصلی طعم شگفتانگیز آن در انتخاب نوع پنیر پیتزا نهفته است. در ادامه به بررسی انواع پنیر پیتزا میپردازیم تا ببینیم کدام پنیرها بهترین ظاهر و طعم را به پیتزای شما میدهند.
پنیر موزارلا
پنیر موزارلا یکی از محبوبترین و بهترین گزینهها برای پیتزاست. این پنیر با بافت خامهای و طعم منحصربهفرد خود، طعم جدیدی به پیتزا میبخشد. سنتیترین نوع موزارلا با شیر بوفالو تهیه میشود، اما میتوان از انواع تهیه شده با شیر گاو نیز استفاده کرد. ترکیب پنیر موزارلا با موادی مثل گوجهفرنگی، پپرونی، ریحان، سالامی و زیتون، انتخاب مناسبی برای پیتزاست.
طرز تهیه پیتزا پستو و مرغ؛ حرفهای و خوشمزه
پنیر موزارلا - انواع پنیر پیتزا
پنیر موزارلا انواع متفاوتی دارد که هر کدام کاربردهای خاص خودشان را در غذاهای گوناگون دارند. از انواع پنیر موزارلا میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
دلمه موزارلا: دلمه موزارلا که پایه و اساس تهیه انواع پنیرهای موزارلا به شمار میرود، بافتی شکننده و نرم دارد. این نوع پنیر موزارلا بهسختی در بازار یافت میشود و یا باید خودتان آن را درست کنید یا سفری به ایتالیا داشته باشید تا آن را پیدا کنید.
موزارلای تازه: موزارلای تازه از طریق حرارت دادن دلمه پنیر و افزودن نمک به آن حاصل میشود. موزارلای تازه بافتی نرم و کشدار دارد و معمولاً به صورت توپهایی با اندازههای متفاوت در بازار عرضه میشود. این نوع پنیر متداولترین نوع موزارلا در بازار است.
اوالین (Ovoline): اوالین یک نوع کوچکتر از موزارلای معمولی است که به شکل تخم مرغ در میآید. اندازهی کوچک اوالین باعث میشود کاربردهای متنوعی در سالادها، سوسیس و ماکارونی و سایر غذاها داشته باشد.
باکونچینی (Bocconcini): باکونچینی یا موزارلای لقمهای، به لحاظ اندازهی کوچک و قابلیت برشپذیری، گزینهی مناسبی برای استفاده در پاستا و انواع سالادهای سرد است. طعم و بافت مناسب باکونچینی، کاربرد این محصول پنیری را گسترش داده است.
پرلین (Perline): پرلین کوچکترین و خوشطعمترین نوع توپکهای موزارلا به شمار میرود، از اینرو معمولا همراه غذاهای گرم و سوپها مورد استفاده قرار میگیرد.
موزارلا دیبوفالا (Di Bufala): دیبوفلا یکی دیگر از انواع پنیر موزارلا است که با شیر بوفالوهای مناطق خاصی از ایتالیا تهیه میشود. این نوع موزارلا نسبت به دیگر پنیرهای موزارلا که با شیر گاو تهیه میشوند، دو برابر چربی بیشتر، طعمی شیرینتر داشته و بافتی کرهایتر دارد.
بوراتا (Burrata): یکی از خاصترین انواع پنیر موزارلا بوراتا است که در واقع پوستهای از جنس موزارلا است که با خامهی موزارلا یا مواد نرم جا مانده از فرایند تهیهی پنیر پر شده است.
استراچیاتلا (Stracciatella): استراچیاتلا در واقع همان مواد نرم به جا مانده از فرایند تهیه پنیر است که حالتی کشسانی و خامهای دارد و بسیار هم خوشمزه است. این نوع پنیر موزارلا را میتوانید مثل پنیر خامهای روی نان بمالید یا آن را درون سوپهایی مانند سوپ قارچ بریزید.
موزارلای رندهشده: موزارلای از پیش رندهشده، یکی از انواع پنیر موزارلا است که بهدلیل نیمه-چرب بودن شکل خود را حفظ میکند و به آسانی رنده میشود. وقتی صحبت از بهترین پنیرها برای آب کردن روی غذا باشد، پنیری بهتر از موزارلای رندهشده پیدا نخواهید کرد.
موزارلای دودی: هر موزارلایی با هر شکل و ابعاد و ساختاری را میتوان دودی کرد و از طعم بینظیری که به آن افزوده میشود لذت برد. برای دودی کردن موزارلا معمولا از چوب هیکوری (نوعی درخت آمریکایی) و چوب گیلاس استفاده میشود و مهمترین مساله این است که حرارت آنقدری باشد که پنیر را آب نکند
ارسال نظر